Новини компаній
15:48, 17 серпня 2023 р.

Meest Пошта: як отримати посилку?

Новини компаній

Meest Пошта – це популярна поштова та кур'єрська служба, яка забезпечує швидку та надійну доставку посилок. Якщо ви очікуєте відправлення через Meest Пошта або збираєтесь скористатися послугами цього надійного, швидкого сучасного сервісу, давайте докладно розглянемо процедуру отримання крок за кроком.

Як отримати посилку в Meest Пошта у відділенні

По-перше, вам необхідно буде отримати повідомлення від Meest Пошта про те, що ваша посилка готова до отримання. Це може бути SMS, сповіщення на VIBER або PUSH-повідомлення.

Далі потрібно:

  • Здійснити оплату вартості доставлення онлайн.
  • Відвідати відділення, де знаходиться посилка, – на вході ви зазвичай побачите знайомий логотип Meest та облаштовану зону для обслуговування клієнтів.
  • Оформити отримання. Це слід робити за QR-кодом, номером телефона або посилки.
  • Пройти ідентифікацію та отримати відправлення.

Потрібно ретельно перевірити посилку на наявність пошкоджень або зовнішніх ознак псування. Якщо ви помічаєте будь-які недоліки, варто повідомити про це працівника відділення та зафіксувати випадок документально.

Важливо! збережіть отримані документи, квитанцію та іншу інформацію, пов'язану з отриманням. Це може знадобитися вам у разі, якщо надалі виникнуть питання чи проблеми щодо посилки.

Як отримати за допомогою кур’єра

Після отримання сповіщення з даними кур’єра, часом доставлення треба очікувати дзвінка від представника кур’єрської служби. Доставка посилок має диференційовану вартість, яку слід оплатити безпосередньо кур’єру або онлайн. Отримуйте посилку, але майте на увазі, що кур’єр має право попросити ваші документи для ідентифікації особи.

Зручне отримання посилок у поштоматі

Щоб користуватися зручним способом отримання посилок через поштомат, треба мати на смартфоні встановлений мобільний додаток Meest останньої версії. На нього буде приходити повідомлення про прибуття посилки до комірки. Вартість доставки посилок Meest Пошта слід сплачувати за допомогою посилання на сайт з додатку, онлайн або безпосередньо на сайті.

15.1

15.1

Далі необхідно прийти до поштомата та просканувати QR-код на ньому. Секція відкриється, після чого треба забрати своє відправлення та закрити комірку.

Компанія надає можливість клієнтам відстежувати статус посилки в режимі реального часу. Ваші пакунки знаходяться під надійним контролем на кожному етапі перевезення, що гарантує їх цілісність та збереженість. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...