• Головна
  • Вантажні перевезення малої і середньої місткості: чому це вигідно – ТОП-3 переваги
Новини компаній
15:27, 26 грудня 2022 р.

Вантажні перевезення малої і середньої місткості: чому це вигідно – ТОП-3 переваги

Новини компаній

Вантажні перевезення середньої і великої місткості все більше і більше популярні серед компаній і приватних осіб. Вагомі переваги таких перевезень у тому, що вони є супервигідними саме зараз, коли кожен літр палива і кожен зайвий кілометр додають клопотів як у швидкості доставки, так і в собівартості роботи кафе, магазину чи приватного виробника. Один із прикладів роботи такого виду транспорту – служба Van, що працює як вантажне таксі. У ній є як вантажні, так і приватні легкові перевезення.

Обслуговування таких перевезень просте і швидке, зручне і оптимальне за ціною. Чому саме такий спосіб перевезень варто обирати сьогодні? Спробуємо розповісти на прикладах і перерахувати три найголовніші переваги.

Великий спектр послуг, де немає потреби у великих постійних витратах: дешевше, швидше і компактніше

Вантажні перевезення малої і середньої місткості: чому це вигідно – ТОП-3 переваги, фото-1

Кожному виду вантажних перевезень – свій транспорт. Саме такий підхід варто застосовувати, щоб оптимізувати витрати. Дійсно, використовувати вантажівку тоді, коли можна впоратись із невеликим за тоннажністю бусиком – кращий вибір. Це суттєво, іноді на 50% економить використання палива, витратних матеріалів, запчастин. Окрім цього, така швидка оренда не потребуватиме постійних витрат:

  • оплата роботи водія;
  • оплата постійного капітального чи середньо строкового, сезонного ремонту;
  • витрати на охорону, зберігання транспорту;
  • витрати на забезпечення транспорту потрібним рівнем безпечності – проходження постійного ТО та інших видів дозвільних оглядів і оформлення документів.

Якщо зібрати разом вартість постійних витрат на такий вид послуг, то з’ясується, що невеликій чи середній компанії для перевезення помірної кількості вантажів, не треба створювати власний автопарк. Набагато вигідніше і дешевше замовити послуги вантажоперевезень у професійних перевізників. Щодо приватного замовника, то вартість перевезень вантажів непрофесійними водіями не гарантує безпеки і впевненості у технічній готовності авто та якості роботи самого водія. Тому безпеку переміщення вантажів гарантувати практично неможливо.

Перелік вантажоперевезень вражає: все, що потрібно приватнику і бізнесу

Майже весь перелік потрібних вантажоперевезень може відбуватись завдяки транспорту, який використовують такі компанії як Van.Taxi. Вони можуть перевозити від 500 кг до 1,5 т. А це саме той обсяг перевезень, який забезпечить роботу невеликої компанії чи приватних потреб замовника:

  • зустріч у аеропорту та перевезення великої кількості вантажів;
  • перевезення будівельних матеріалів як для ремонту і будівництва, так і для оздоблення офісу, виробничих площ;
  • перевезення побутової техніки, включно із генераторами, кліматичним обладнанням та іншою складною технікою для комфортних побутових умов роботи і життя;
  • перевезення пральної машинки, холодильника та інших речей;
  • перевезення меблів;
  • перевезення запасних частин, окремих деталей, готових виробів невеликих партій і обсягів для малого бізнесу.

А також необхідна доставка на місце роботи підприємства півфабрикатів та інших товарів від складів міжміської та міждержавної логістики.

Час на виклик замовлення і його оформлення: це дуже швидко і зручно

Перевага таких служб у тому, що це не замовлення трансферу, а робота вантажного таксі. Тобто не треба домовлятись завчасно, адже час не стоїть на місці. Поки є ресурси і замовлення, треба працювати. Отже, вантажне такі допоможе заробити кошти і відпрацювати всі замовлення максимально швидко:

  • за умови термінового виконання;
  • необхідності швидкого відвантаження продукції;
  • необхідності перевезення товарів чи півфабрикатів між локаціями.

Для приватної особи замовлення вантажного таксі теж є супервигідними за часом виклику. Вони приблизно ті самі, що у звичайного таксі. Тому перевезення вантажу із супермаркету, меблів із квартири чи доставку генератора на іншу локацію не викличне жодних проблем.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...