• Головна
  • Автошини Michelin X-Ice Snow SUV - ідеальний варіант для експлуатації в міських умовах і на швидкісних шосе
Новини компаній
15:26, 7 жовтня 2022 р.

Автошини Michelin X-Ice Snow SUV - ідеальний варіант для експлуатації в міських умовах і на швидкісних шосе

Новини компаній

Вибираючи гуму для зими, багато автомобілістів хочуть придбати вироби, яким не страшний налипаючий сніг, ожеледь і снігова каша. Таким запитам відповідає модель X-Ice Snow SUV від всесвітньо відомого шинного концерну Michelin. Широкий асортимент, що випускається, і різноманітність розмірів, дозволяє встановлювати ці покришки на позашляховики різних модифікацій.

Автошини Michelin X-Ice Snow SUV - ідеальний варіант для експлуатації в міських умовах і на швидкісних шосе, фото-1

Продуктивна гума Michelin X-Ice Snow SUV: що треба знати про модель

Щоб автошини демонстрували необхідну продуктивність, виробник оснастив їх протектором з симетричним спрямованим візерунком. Його поверхня усіяна Z-образними ламелями, що дозволяє гумі швидко відводити снігову масу з-під колеса, роблячи їзду упевненішою і безпечнішою.

Контактна зона відрізняється збільшеною площею зіткнення з дорожнім полотном, тому стійкість на покритті характеризується стабільністю, злагодженою роботою протектора з трасою. Подвійний ряд елементів, розташованих в медіальній зоні, забезпечує хорошу керованість, що досягається за рахунок жорсткості конструкції.

Ключовими особливостями, якими наділені зимові шини Michelin X-Ice Snow SUV являються:

  • реалізована симетрія V- образного малюнка, що дає надійні характеристики зчеплення на будь-яких ділянках дороги, у тому числі на складних, а також при різких поворотах і маневруванні;
  • ламелі досить глибокі, щільно розташовані один до одного, при цьому розгалужуються по діагоналі, що дозволяє швидше виводити вологу, забезпечує хорошу адгезію на слизькому полотні;
  • застосовується технологія EverGrip, що збільшує з часом термін експлуатації шин, а також що запобігає ризику аквапланування;
  • оснащення подвійним каркасом, що забезпечує підвищену опірність навантаженням : відцентровим і ударним.

Ще однією з ключових особливостей є інноваційна суміш гуми. Склад виготовляється за унікальною технологією Helio Compound 4g. Гума Michelin містить в складі природні олії, натуральні каучук і двоокис кремнію. Такі покришки зберігають еластичність при низьких температурах, витримують морози і відрізняються зносостійкістю.

Основні переваги використання гуми

Зимова модель цих шин створена з орієнтиром для експлуатації переважно на асфальтовому полотні. Фрикційні покришки ідеальні для установки на потужний автотранспорт: машини категорії SUV, позашляховики, паркетники. Можна купити шини Michelin X-Ice Snow SUV для деяких мінівенів. Їх перевагами є:

  • відмінна курсова стійкість;
  • хороша стійкість до забивання снігом;
  • відмінно поводяться на снігу і льоду;
  • збереження еластичності в широкому температурному діапазоні;
  • високі гальмівні властивості на будь-якій поверхні.

Великий плюс в тому, що покришки універсальні, підходять для будь-якого стилю управління автомобілем. Шини Michelin цієї лінійки також, як і інша продукція торгової марки, тестувалися на "зимових" майданчиках, їх якість підтверджується сертифікатами, а виробник надає фірмову гарантію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...