Новини компаній
06:01, 23 липня 2015 р.

Манікюр для здоров'я та краси

Новини компаній

Кажуть, що про вік жінки можна судити по вигляду її рук. Такий вислів виник не просто так. Більшість жінок змолоду стежать за станом шкіри обличчя, використовують відповідні новинки косметології, кращі креми і сироватки. В крайньому випадку, завжди можна використовувати методи пластичної хірургії. Але от за станом шкіри рук мало хто стежить також ретельно. Про які регулярні процедури можна говорити, якщо багато хто навіть перуть вручну, чистять овочі або миють посуд без рукавичок. Як результат - пересохла шкіра рук, розросла кутикула, обламуються або шаруються нігті.

На щастя, для більшості професій доглянуті руки так само важливі, як і акуратний макіяж, так що зовсім запустити себе не вийде. А в некритичних випадках згладити ситуацію можна за допомогою якісного манікюру. Сьогодні така процедура включає не тільки надання форми нігтям і видалення кутикули. В арсеналі професіонала є цілий ряд засобів, які забезпечують тривалу красу нігтів і навіть їх оздоровлять.

Чим корисний манікюр?

1. Все починається з того, що майстер надає основну форму нігтям. При цьому видаляються щербинки і шорохуватість вільного краю. Якщо ніготь уже тріснув, майстер може запропонувати прибрати зайву довжину, що вбереже ніготь від подальших ушкоджень, або підклеїти його. Другий варіант, звичайно, буде тимчасовим рішенням, але згодиться перед важливими подіями.

2. Далі наноситься засіб розм'якшення кутикули. Він розчиняє лише ороговілі тканини і ніяк не зашкодить живий шкірі. А професіонал може нанести його так, що і нігтьова пластина не буде пошкоджена.

3. При обрізному манікюрі руки потрібно розпарити. Розпарювання рук в гарячій воді з морською сіллю і аромомаслами допоможе шкірі насититися вологою, дрібні тріщинки на ній заживуть швидше. Крім того, ваш настрій напевно покращиться, адже благотворний вплив приємних запахів на емоції давно підтверджено.

4. Після цього кутикулу акуратно прибирають ножицями. При правильному виконанні ризик задирок набагато менше, ніж до манікюру. Видаляється вся зайва кутикула і омертвіла шкіра з бічних валиків. Потім втирають поживну олію. Так зводяться нанівець наслідки пересихання шкіри, вона відновлюється і виглядає краще.

5. Нігтьова пластина захищається від зовнішніх впливів за допомогою базового покриття. Воно не тільки допомагає нанести лак рівніше і поліпшує зчеплення, а й містить вітамінні комплекси. Особливо це корисно тонким і ослабленим нігтям.

6. Зверху наносять лак і фінальне покриття. Так ваш ніготь захищений вже декількома шарами досить твердого матеріалу, і при подряпуванні або ударі більше шансів пошкодити красу манікюру, а не саму нігтьову пластину.

7. Завершується процедура ніжним масажем ваших рук з кремом. Це поліпшить і вигляд шкіри, і тонус всього організму, адже на руках і ногах безліч біоактивних точок.

8. У минулих пунктах акцент робився на захист і живлення нігтів і шкіри рук. Але головне - акуратний манікюр завжди покращує самооцінку жінки, її настрій і привабливість для чоловіків. А це і є мета будь-якої косметичної процедури.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...