• Головна
  • У Запоріжжі адміністративна комісія при мерії з початку року стягнула з порушників понад 350 тисяч гривень
16:00, 17 квітня

У Запоріжжі адміністративна комісія при мерії з початку року стягнула з порушників понад 350 тисяч гривень

У Запоріжжі адміністративна комісія при мерії з початку року стягнула з порушників понад 350 тисяч гривень

Адміністративна комісія при виконавчому комітеті Запорізької міської ради з початку року винесла 673 постанови у справі про адміністративне правопорушення. За три місяці роботи бюджет міста поповнено на суму понад 350 тисяч гривень, з яких 140 тисяч порушники сплатили добровільно.

Про це повідомляє пресслужба міськради з посиланням на доповідь голови адмінкомісії Анни Бражко, передає 061.

«З початку року комісія провела 10 засідань. У бюджет міста стягнуто понад 350 тисяч гривень.  Переважно мова йде про порушення правил благоустрою: запоріжці проводять земельні та будівельні роботи без відповідних дозволів на це, торгують у не встановлених для цього місцях, захаращують територію. Також недобросовісні підприємці продають алкогольні напої та тютюнові вироби особам, які не досягли 18-річного віку, - розповіла голова адмінкомісії Анна Бражко.

16 квітня відбулось чергове десяте засідання адміністративної комісії, яке виявило певні тенденції: останнім часом збільшилась кількість протоколів, складених за самовільне проведення земельних та будівельних робіт.

Анна Бражко наголосила, що навіть при здійсненні робіт з усунення аварійної ситуації необхідно в той же день звернутись до департаменту муніципального управління міськради для отримання дозволу на порушення об’єкту благоустрою.

Також збільшується кількість протоколів, складених за продаж алкогольних напоїв та сигарет молоді, яка не досягла 18-річчя. Так, семеро підприємців отримали за такі дії штраф у розмірі 6800 гривень.

Загалом комісія розглянула та винесла 112 постанов у справі про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що запоріжці, чиє житло було зруйновано внаслідок ворожих обстрілів, отримають понад 9 млн гривень компенсації

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#адміністративна комісія #порушення #люди #стягенення #штраф
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...