• Головна
  • У Запорізькій міськраді ще двоє депутатів склали свої повноваження
22:31, 22 грудня 2023 р.

У Запорізькій міськраді ще двоє депутатів склали свої повноваження

У Запорізькій міськраді ще двоє депутатів склали свої повноваження

Під час двадцять другої сесії Запорізької міськради стало відомо, що двоє депутатів – Олександр Константинов від фракції «ЄС» та Катерина Грицай зі «Слуги Народу» подали заяви про складання свої депутатських повноважень.

Про це повідомляє 061.

Голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції Олег Корольов підписав заяви та подав відповідний проєкт рішення на погодження депутатського корпусу.

«Причини - особисті обставини та категорична незгода з тим, що відбувається в міській раді, яка не має підтримки серед запоріжців. Бодепутатські фракції в ній зайняті боротьбою за контроль надбюджетом міста, а не долею міста», - прокоментував це рішення на своїй сторінці в Facebook Олександр Константинов, який до повномасштабного вторгнення був не лише депутатом, а й одночасно з цим заступником міського голови.

Тепер, згідно з процедурою, виборча комісія має визначити тих кандидатів в депутати, які займуть місця обранців в сесійній залі.

Всього стало відомо, що за останні кілька місяців 7 депутатів склали свої повноваження.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що запорізькі депутати так і не змогли встановити обмеження для обранців з заборонених партій займати керівні посади

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#депутати #сесія #погодження #депутатські повноваження #голосування #мерія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...