• Головна
  • У Запорізькій області сапери поліції знешкодили 610 вибухонебезпечних предметів
09:45, 22 грудня 2023 р.

У Запорізькій області сапери поліції знешкодили 610 вибухонебезпечних предметів

У Запорізькій області сапери поліції знешкодили 610 вибухонебезпечних предметів

Працівники вибухотехнічної служби у Запорізькій області проводять роботи зі знищення вибухових пристроїв, які залишилися після ворожих атак, а також вилучені з незаконного обігу. 

Про повідомляє обласна Нацполіція, передає 061. 

Обласне управління Національної поліції оприлюднило статистику щодо роботи вибухотехніків у 2023 році. Поліцейські-вибухотехніки здійснили понад 1,3 тис виїздів. Сапери знищили 52 кг вибухівки, а також 610 вибухонебезпечних предметів. Небезпечні предмети, які неможливо транспортувати, знищувалися підривом на місці виявлення.

Запорізькі вибухотехніки направлялися для розмінування на території Київської, Сумської, Чернігівської, частини Херсонської області, а також у Чорнобильській зоні відчуження. 

“Під час ротацій запорізькі спеціалісти виявляли вибухові пастки при перевірках трупів цивільних осіб, вбитих окупантами та залишених без поховання, під час оглядів територій сільськогосподарських угідь, об’єктів інфраструктури, житлових та нежитлових приміщень, транспортних засобів”, - зазначили у поліції. 

Раніше 061 повідомляв, що СБУ встановила особи п’ятьох зрадників, які співпрацюють з окупантами на ТОТ Запорізької області.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вибухотехніки #статистика #поліція #Запорізька область
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...