• Головна
  • Сонячні електростанції для приватних домогосподарств: шлях до енергетичної незалежності
Новини компаній
16:10, 6 грудня 2023 р.

Сонячні електростанції для приватних домогосподарств: шлях до енергетичної незалежності

Новини компаній

Дедалі більше мешканців нашого міста наважуються на встановлення сонячної електростанції у власному будинку. Адже в умовах війни, нестабільного енергопостачання та зростаючих тарифів, мати власне джерело електроенергії – це про комфорт, автономність та значну економію коштів.

Раніше розвиток сонячної енергетики був обумовлений здебільшого виплатами за «зеленим» тарифом. Сьогодні мова йде не тільки про продаж надлишків згенерованої електроенергії в загальну мережу та отримання пасивного прибутку, але й про забезпечення власної оселі додатковим джерелом живлення.

Все більш популярними та затребуваними стають гібридні сонячні електростанції різноманітної потужності. Такі станції додатково оснащуються системами зберігання енергії та гібридними інверторами. Встановлення гібридного інвертора дозволяє ефективно коригувати та комбінувати різні джерела енергоживлення будинку: загальну мережу, сонячну енергію та АКБ.

Така система призводить до суттєвого зменшення рахунків за використану електроенергію, гарантує безперебійне живлення оселі у вечірній та нічний час, а також в періоди відключень.

Незважаючи на війну, ринок сонячної енергетики стрімко зростає, а вартість комплектуючих для СЕС стає демократичнішою. Не варто забувати й недооцінювати той факт, що саме від якості та ефективності обладнання суттєво залежить обсяг генерації електроенергії та строк служби обладнання.

Останні роки визнаним лідером на ринку обладнання для сонячної енергетики є бренд Huawei. Обладнання Huawei відзначається високою ефективністю перетворення сонячної енергії та надійністю в роботі. Це дозволяє власникам сонячних станцій отримувати стабільний потік електроенергії протягом усього експлуатаційного періоду. Інвертори Huawei мають інтелектуальні функції управління енергією, вбудовані системи захисту. Завдяки передовій технології максимального відстеження точки потужності (MPPT) та широкому діапазону робочих напруг, інвертор забезпечує максимальне використання енергії, що генерується сонячними панелями, і мінімізує її втрати.

Компанія "Сучасна Енергія" є офіційним дистриб'ютором Huawei на території України. Має власний склад, сервісний центр та офіс у Запоріжжі. Офіційний статус HuaweiSilverPartner підтверджує наявність необхідних компетенцій для здійснення поставок устаткування, проєктування, будівництва та введення в експлуатацію сонячних електростанції усіх типів та потужностей. Окрім цього, на все обладнання розповсюджуються офіційні гарантійні зобов’язання виробника.

Обирайте для себе найкраще та найефективніше обладнання від бренду Huawei, а компанія «Сучасна Енергія» із задоволенням допоможе в реалізації ваших сонячних проєктів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Компанія "Сучасна Енергія" #Встановлення сонячної електростанції у власному будинку #Обладнання Huawei
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...