• Головна
  • “Заяви про “створення сміттєвого колапсу” не більше ніж вигадки та намагання привернути до себе увагу”: “ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя” про акцію зі сміттям під мерією
Новини компаній
09:00, 6 грудня 2023 р.

“Заяви про “створення сміттєвого колапсу” не більше ніж вигадки та намагання привернути до себе увагу”: “ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя” про акцію зі сміттям під мерією

Новини компаній

У керівництві “ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя” заявили, що вважають маніпуляцією і провокацією штучного конфлікту анонс “акції” з вивезенням сміття під мерію і облдержадміністрацію у Запоріжжі. 

5 грудня компанія “Гранік” мала провести “акцію” з вивезенням сміття під мерію Запоріжжя і обласну військову адміністрацію. Підприємство звинувачувало “ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя” у відмові продавати “талони” на захоронення відходів, які обіцяли привести під адмінбудівлі. У “ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя” стверджують, що лист з проханням внести зміни в існуючий договір надійшов за день до анонсу “заходу” і жодних відмов у захороненні відходів не було. 

“30 листопада до ТОВ "ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя" надійшов лист від "Екотехнологічної компанії "Гранік" щодо внесення змін до діючого договору стосовно збільшення договірних об'ємів захоронення ТПВ. 1 грудня цей лист був мною розписаний і переданий на опрацювання до договірного відділу”, - повідомив Генеральний директор ТОВ «ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя» Ігор Бурчак.

Гендиректор “ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя” зазначив, що станом на 1 грудня, тобто на момент публікації заяви “Граніка”, невикористаний договірний об’єм становив орієнтовно більш ніж 500 тон. Це означає, що компанія мала можливість здійснювати захоронення в межах існуючого договору ще впродовж тижня.

“Можемо відверто говорити, що керівництво Екотехнологічної компанії "Гранік" маніпулює суспільною думкою і штучно провокує конфлікт між підприємствами. 30 листопада від них надійшов лист, і вже 1 грудня створюється інформаційний привід для звинувачення "ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя" у відмові в захороненні твердих побутових відходів. Наголошую, лист від компанії "Гранік" знаходиться в роботі відповідно до діючої процедури, жодних відмов у збільшенні обсягів захоронення відходів наше підприємство не надавало”, - наголосив Гендиректор “ВЕЛЬТУМ-Запоріжжя”.

Ігор Бурчак вважає, що анонсами “акції” компанія “Гранік” хоче привернути до себе увагу та наголошує, що лист з укладанням додаткового договору наразі опрацьовується спеціалістами.  

“Чи володіє Гранік інформацією, яким чином оформлюються договірні відносини? Так, вони чудово знають процедуру і розуміють, яким чином укладаються додаткові угоди”, - підсумовує Ігор Бурчак, - “заяви про «створення сміттєвого колапсу» не більше ніж вигадки та намагання привернути до себе увагу”.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Вельтум-Запоріжжя
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...