• Головна
  • Очільник Запорізької ОВА назвав діверсією дії керівників комунальних підприємств, які призвели до “зневоднення” двох населених пунктів
19:54, 24 листопада 2023 р.

Очільник Запорізької ОВА назвав діверсією дії керівників комунальних підприємств, які призвели до “зневоднення” двох населених пунктів

Керівники двох комунальних підприємств посварились через борги.

Під час проведення ремонтних робіт в громаді неподалік Запоріжжя було арештовано техніку КП “Облводоканал” ЗОР. В результаті чого, без води залишились мешканці двох населених пунктів Запорізького району. 

“Зараз військовий стан і, як для мене, це просто жах. Я розумію, що вам потрібні гроші і розумію, що вода має бути у людей. Але це називається одним словом "диверсія". Під час військового стану, особливо в Запоріжжі, в області, де за 30 км йде війна… Перегляну всі ваші посади. Це я вам обіцяю, якщо ви не можете з розумінням ставитись до міста і області. Ви хочете, щоб сюди Росія прийшла? То до с@аки будуть всі борги і таке інше”, - сказав начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко.

В цей момент він звертався до керівника “Запоріжжяенергопостачання” Сергія Богуславця. 

Потім дісталося і генеральному директору “Облводоканалу”:

“Таке враження, що Олбводоканал - це ваша приватна компанія, що у вас немає керівництва і коли до вас надходять листи щодо перевірки, то ви всіх посилаєте за руським кораблем”, - сказав Малашко Сергію Басанському. 

Він доручив повернути техніку та найближчим часом відновити водопостачання у Малокатеринівці та Кушугумі. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Вода #скандал
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...