• Головна
  • Зимові букети квітів: що пропонують флористи
Новини компаній
13:00, 24 листопада 2023 р.

Зимові букети квітів: що пропонують флористи

Новини компаній
Зимове пакування букетів

Зимове пакування букетів

З приходом зими все навкруги занурюється в сон. Проте, є місце, де протягом всього року яскраво, позитивно та сонячно. І це місце — квітковий магазин «Flowers Story», у Запоріжжі.

Тут вирують барви та збираються букети на самий вибагливий смак! Взимку, особливо напередодні свят, флористи квіткової крамниці додадуть неповторну родзинку до квіткових композицій та оберуть саме ті квіти, які найбільш відповідатимуть події та побажанням замовників.

Букети, які збирають взимку, такі чарівні та атмосферні завдяки тому, що саме в цей час можна створювати їх за допомогою поєднання зимових квітів, сухоцвіту, рослин та додаткового новорічного декору.

Замовити букет квітів взимку. Які варіанти пропонують флористи

Зимовий букет квітів

Зимовий букет квітів

Будь-які квіти можна знайти сьогодні протягом цілого року. Проте, для того, щоб подарунковий букет дійсно відповідав сезону, флористи діляться найбільш популярними ідеями.

  • Білі квіти. Еустоми, гіпсофіли, троянди білого кольору виглядають дуже урочисто, ніжно та святково.
  • Квіти із зеленими рослинами. Взимку час додати до квіткової композиції гілочки хвої, евкаліпту, яскраві червоні ягідки.
  • Золоті та срібні акценти. Додати декор золотого та срібного кольору, який у поєднанні з білими, ніжно жовтими та блакитного кольору квітами створить святкову атмосферу.
  • Свічки та прикраси.

Букети із сухоцвіту

Букет з сухоцвіту

Букет з сухоцвіту

До речі, взимку стають актуальними букети з сухоцвіту. Для цього підійде не кожна квітка. Статиця — це рослина, яка гарно зберігає форму та яскравість кольорів після висихання, тому вона є ідеальною для створення довговічних композицій.

Флористи використовують сухоцвіт при складанні букетів та квіткових композицій так:

  • Текстура. Статиця для додаткового об’єму, адже має невеликі, дрібні квіти.
  • Декоративні композиції. Сухоцвіт використовують для декоративних букетів, які можуть прикрашати приміщення тривалий час.
  • Комбінування з іншими квітами. Статиця відмінно поєднується в оригінальні комбінації.
  • Декор. Також вона може бути використана і для декору приміщень, святкових столів, для весільних букетів.

Крамниця квітів «Flowers Story» у Запоріжжі

Різноманіття квітів та квіткових композицій чекає кожного замовника у «Flowers Story»: букети, монобукети, квіткові композиції у кошиках та капелюшних коробках на найвибагливіші запити.

Головне завдання крамниці — дарувати позитивні емоції за допомогою найсвіжіших квітів у Запоріжжі. Флористи завжди готові прийти на допомогу: скласти сучасний, оригінальний або класичний букет, порадити, які саме квіти обрати для кожного окремого замовлення та підібрати саме те пакування.

Тому, якщо ви мешкаєте у Запоріжжі та шукаєте крамницю квітів, радимо занотувати контакти для онлайн шопінгу: https://flowers-story.com.ua/kvity

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...