• Головна
  • В мерії Запоріжжя розказали про план дії для комунальних підприємств у випадку обстрілів об’єктів критичної інфраструктури
20:06, 9 листопада 2023 р.

В мерії Запоріжжя розказали про план дії для комунальних підприємств у випадку обстрілів об’єктів критичної інфраструктури

В мерії Запоріжжя розказали про план дії для комунальних підприємств у випадку обстрілів об’єктів критичної інфраструктури

На комунальному підприємстві «Водоканал», концерні «Міські теплові мережі» та інших структурах розробили план швидкого реагування у випадку обстрілів об’єктів критичної інфраструктури.

Про це в коментарі 061 повідомив в.о міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

За словами посадовця, в комунальних структурах міста розробили чіткий алгоритм дій у випадку нанесення ударів ворогом по об’єктах критичної інфраструктури.

«Що стосується концерну «МТМ», то вони мають співпрацювати з головами ОСББ, керуючими компаніями, бо якщо не буде опалення, перше, що вони повинні зробити, якщо температура мінусова, то протягом 7 годин необхідно спустити воду із систем, щоб потім вона її не «порвала», як було в одному з міст України. По «Водоканалу» - в них є генератори, аби робити підкачку води, але якщо не вдасться цього зробити, то є додатковий транспорт, який буде розвозити воду по будинках», - зазначив Куртєв.

Щодо підготовки до перебоїв з електропостачанням, то на сьогоднішній день в місті Запоріжжі підготовлено 234 пункти незламності.

«Пріоритетна більшість – це міські пункти, також серед них є і обласні, є і ДСНС, і Нацполіція, і пенсійного фонду. Але ми не зупиняємося на цій цифри. Ми розуміємо, що може будь-яка непередбачувана ситуація, і нам потрібно робити більше. На сьогоднішній день ми вже отримали ще додатково 10 генераторів, які будуть встановлені в місцях, які вже підготовлені. В більшості випадків, це заклади освіти», - повідомив Анатолій Куртєв.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у обласній військовій адміністрації заявили про посилення захисту критичної інфраструктури через наближення зимового сезону. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#обстріли #інфраструктура #теплопостачання #водопостачання #енергетика
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...