• Головна
  • Три сюрпризи від iPhone 15 Pro Max: не прогавте!
Новини компаній
19:18, 8 листопада 2023 р.

Три сюрпризи від iPhone 15 Pro Max: не прогавте!

Новини компаній
Три сюрпризи від iPhone 15 Pro Max: не прогавте!, фото-1

Нещодавня презентація нових смартфонів від Apple показала, що інженери компанії не мають обмежень в інноваціях та ідеях. І хоча новинки важко назвати революційними, привабливих фішок чимало.

Гордістю лінійки стала максимальна версія – iPhone 15 Pro Max. Це флагман, який точно вартий вашої уваги. Шукати в ньому недоліки досить складно, проте ми виявили в ньому безліч переваг.

Глобальні оновлення у дизайні

Фанати Apple – люди з тонким почуттям смаку та високими очікуваннями від девайсу. Якщо ви саме така людина та плануєте купити iPhone 15 Pro Max, одразу приготуйтеся до сюрприізів. На перший погляд здається, що смартфон мало змінився, але придивиться ретельніше.

Корпус нового айфон виготовлений з титану, і це одна з найважливіших деталей, що створюють магію Apple цього сезону. Тепер iPhone став легшим і ще приємніше відчувається в руці, але важливіше те, що титанові корпуси відрізняються стійкістю до подряпин, сколів та відбитків пальців. Крім того, новий матеріал корпусу приніс і свіжі забарвлення – відтінки стали глибшими та ще більш лаконічними.

Знаменитий важіль перемикання оповіщень залишив нас назавжди, його замінила програмована кнопка Action Button. З нею ви або перемикаетеся на беззвучний режим, або задасте іншу, більш важливу для вас дію або команду.

Приріст продуктивності

Якщо ви хочете вигідно купити Айфон, зверніть увагу на асортимент сайту https://yabloki.ua/rus/iphone/, тут представлені найсвіжіші яблучні пристрої у всьому різноманітті їх моделей, кольорів, варіантів пам'яті та іншого. Доречі, відтепер iPhone 15 Pro Max на 20% продуктивніше, ніж його попередник. Новий процесор Apple A17 Pro отримав мікс з енергоефективних та потужних ядер, виділений модуль для роботи з нейромережами та продуктивний відеоадаптер, який дає неймовірну міць в іграх та графічних додатках. Придбавши такий телефон, ви на довгі роки забудете про необхідність апгрейду девайсу.

Щоб користувачі могли повною мірою реалізувати потенціал флагмана та забути про обмеження у його використанні, виробник оснастив девайси ємними накопичувачами на 256, 512 або 1024 ГБ.

Ще більш досконалий софт

Операційна система iOS вважається найзручнішою та найбезпечнішою, тому в новій версії ці переваги зберегли та посилили. Свіжий софт отримав безліч інновацій, серед яких стильний режим сну з найактуальнішою інформацією на дисплеї, нові анімації обміну даними через AirDrop, інтерактивні віджети та багато іншого.

Ще одна унікальна фішка iOS – опція “Відстань до екрану”. Смартфон навчився визначати, наскільки близько ви піднесли його до очей, і попереджає, якщо виявився зовсім поруч. Ця підказка допоможе зберегти зір, позбутися головного болю після тривалих сеансів онлайн-розваг і подбати про поставу.

Як і раніше, iOS залишається найбезпечнішою та захищеною від зломів та крадіжок даних. Тому якщо конфіденційність для вас – пріоритетний фактор, вибирайте новий флагманський iPhone, щоб не думати про витік даних та хакерських атак на додатки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...