• Головна
  • Міськрада Запоріжжя нишком погодила продаж 32 земельних ділянок
12:00, 8 листопада 2023 р.

Міськрада Запоріжжя нишком погодила продаж 32 земельних ділянок

3 листопада у Запоріжжі пройшла позачергова сесія міської ради, де пакетом погодили продаж міської землі. Інформація щодо розташування ділянок “засекречена”, хоч більша частина землі призначена для комерційної і житлової забудови.

Про це повідомляє 061.

На позачерговій сесії міської ради Запоріжжя до порядку денного включили низку додаткових питань. Серед іншого депутатам запропонували виставити на аукціон і погодили підготувати землевпорядну документацію по 32 земельним ділянкам у Запоріжжі. 

Керівник профільної комісії міської ради і в минулому депутат від “ОПЗЖ” Василь Полюсов обґрунтував розгляд питання “залученням додаткових коштів до місцевого бюджету”. 

Місця розташування і кадастрові номери землі не оприлюднюються. 13 ділянок призначені для розміщення об’єктів торгівлі, шість під будівництво багатоквартирних житлових будинків, а також ще декілька земельних ділянок під встановлення “закладів харчування з парками атракціонів” і медичного центру. 

Рішення внесли на розгляд, як додаткове питання. Варто зазначити, що у попередньому скликанні міської ради існувала практика внесення пакетом без розгляду земельних питань, що викликало питання щодо прозорості виділення землі міською радою. 

Продаж землі погодили голосами “За” 42 з 44 присутніх депутатів. Додаткових обговорень і заперечень під час голосування щодо продажу землі у депутатського корпусу не було.

Раніше 061 повідомляв, що мешканці Запорізької області сплатили 584 млн гривень військового збору.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#земля #продаж #голосування #міськрада #Запоріжжя #сесія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...