• Головна
  • Окупанти заявили, що вивезуть з захоплених територій Запорізької області 1,5 млн тон зерна
15:41, 4 листопада 2023 р.

Окупанти заявили, що вивезуть з захоплених територій Запорізької області 1,5 млн тон зерна

Окупанти замінували поля на захопленій території Запорізької області. Крім того, вони дозволили аграріям продавати вирощену продукцію лише через фейкову «державну» компанію, яку створили. 

В ефірі національного телемарафону новин міський голова Мелітополя Іван Федоров, заявив, що ворог монополізував структуру, яка має право купувати сільгосппродукцію на тимчасово окупованих територіях. 

"Лише їхня фейкова корпорація може купляти та вивозити агропродукцію. Гауляйтер Балицький сказав, що вони в цьому році вивозять 1,5 млн тонн агропродукції", - сказав він. 

Також він заявив про те, що примусова мобілізація масово розгортається на ТОТ.

"При отриманні будь-яких документів або просто на вулиці чоловіків зупиняють і вручають їм повісти та змушують приходити до фейкового військкомату. Наших мешканців одразу ставлять на облік, другий варіант - їх забирають будувати фортифікаційні споруди. Ворог таким чином посилює власну оборону. Але ми розуміємо, що після того, як вручаються  наших мешканців точно будуть забирати на передову на Запорізьку лінію фронту. Тож, це сьогодні найбільша загроза", - сказав він.

Нагадаємо, раніше зазначалось, що під виглядом перевірки системи опалення ворог отримає доступ до квартири і проводить черговий переоблік. Таким чином вони намагаються виявити порожні квартири аби їх "націоналізувати". Порожнє житло їм потрібне для того, аби завозити своїх вчителів з РФ, адже їх не вистачає. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Зерно #окупанти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...