• Головна
  • В Запоріжжі демонтували незаконну огорожу, яка перешкоджала доступу людей до води, - ФОТО
08:15, 20 жовтня 2023 р.

В Запоріжжі демонтували незаконну огорожу, яка перешкоджала доступу людей до води, - ФОТО

В Запоріжжі демонтували незаконну огорожу, яка перешкоджала доступу людей до води, - ФОТО

В серпні запоріжці виявили незаконно встановлену огорожу в районі р. Суха Московка. Невідомі особи встановили паркан на території лісництва та заблокували вільний доступ людей до води. Днями паркан демонтували.

Про це повідомили в ЗОВА.

Огорожу виявила у серпні голова ГО «Екосенс» Тетяна Жавжарова під час моніторингу якості води у річках Суха Московка та Дніпро. Окрім огорожі на території лісгоспу з’явився фундамент під будівництво та знищені дерева. Жавжарова повідомила про порушення в департамент захисту довкілля ЗОВА, екоінспекцію, Запорізьку міську раду.

В ЗОВА відреагували на звернення. На місце події виїхали голова ЗОВА Юрій Малашко, директор обласного департаменту захисту довкілля Антон Петрухін, представник філії “Запорізьке лісове господарство”. За результатами обстеження, складено та направлено матеріали щодо зафіксованих правопорушень природоохоронного законодавства до поліції та прокуратури, а паркан демонтували.

- Будь-яка споруда, в даному випадку незаконно встановлене огородження, яке перешкоджає вільному доступу населення до води, є порушенням вимог Земельного кодексу України. У випадку незаконного розміщення такі об’єкти мають бути ліквідовані. Всі порушення зафіксовані, матеріали направлені для подальшого реагування до правоохоронних органів, а незаконно зведений паркан – ліквідован, - зазаначив Юрій Малашко.

Як раніше писав 061, узбережжя Дніпра в Запоріжжі нагадує марсіанський пейзаж: чому це сталось.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#огорожа #паркан #річка #демонтаж
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...