• Головна
  • Підстанції «Запоріжжяобленерго» готують до можливих ворожих атак
11:07, 11 жовтня 2023 р.

Підстанції «Запоріжжяобленерго» готують до можливих ворожих атак

Протягом літа на всіх підстанціях м. Запоріжжя та більшості підстанцій Запорізького району, де немає стаціонарних укриттів, обладнали тимчасові сховища для персоналу. Також оновлено захист підстанцій.

Про це повідомили в «Запоріжжобленерго».

За прогнозами фахівців з початком опалювального сезону російські окупанти відновлять атаки по енергооб’єктам. В «Запоріжжяобленерго» готуються до можливих атак та оновлюють захист підстанцій, щоб мінімізувати пошкодження обладнання у разі обстрілів. Після ворожих «прильотів» по енергооб’єктам минулої зими в компанії вирішили облаштувати укриттями підстанціями, де знаходиться персонал.

- Тривоги у нашому регіоні лунають часто і можуть тривати довго – а це означає, що в укритті персоналу доведеться проводити чимало часу. Отже, - маємо створити належні для цього умови. Крім того, в укритті мають бути комунікації зв’язку, аби черговий по підстанції у разі потреби зв’язатися із диспетчером або викликати аварійні служби не змушений був полишати укриття, наражаючись на небезпеку, - розповів гендиректор ПАТ «Запоріжжяобленерго» Михайло Гаврилов.

Тимчасові укриття для персоналу на підстанціях являють собою бліндажі зі сходами, де підлога та стіни обшиті ДСП, є місця для сидіння, освітлення та засоби зв’язку.

Як раніше писав 061, у Запоріжжі департамент освіти закупить лавки в школи та дитсадки на мільйон гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#укриття #підстанція #Запоріжжяобленерго
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...