• Головна
  • У Запоріжжі департамент освіти закупить лавки в школи та дитсадки на мільйон гривень
17:00, 10 жовтня 2023 р.

У Запоріжжі департамент освіти закупить лавки в школи та дитсадки на мільйон гривень

У Запоріжжі департамент освіти закупить лавки в школи та дитсадки на мільйон гривень

Департамент освіти і науки Запорізької міської ради оголосив тендер на закупівлю лавок в школи та дитячі садки вартістю в 1 мільйон 7 тисяч гривень.

Про це повідомляється в реєстрі публічних закупівель «Prozorro», передає 061.

У технічному завданні зазначається, що мова йде про 751 лавку для 35 закладів освіти.

Всі лавки мають бути єдиного розміру - довжина 1350 мм, висота 460 мм. Основа лави та царга мають бути виготовлені з ламінованого ДСП у світлих відтінках. Колір кромки повинен відповідати кольору відповідних поверхонь. Колір каркасу має бути світло сірий. Гарантія на виріб складає не менше 24 місяців.

Підрядники мають надати підтверджуючі документи: діючі висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи на матеріали з яких виготовлено товар (а саме: трубу металеву, ЛДСП, фарбу порошкову, фурнітуру, кромку, клей); висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи на запропонований товар. Також підрядники мають надати детальний опис з зображенням запропонованого учасником товару із зазначенням торгової марки, технічних характеристик та виробника, а також сертифікати якості та сертифікат системи екологічного управління.

В кваліфікаційних критеріях зазначається, що учасники тендеру мають мати щонайменше один вантажний транспортний засіб, а також обов’язкова наявність вантажників - не менше 4 працівників щодо збірки (монтажу) меблів.

Сам аукціон запланований на 19 жовтня.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі замовили за 3,8 мільйона гривень коригування проєкту капремонту школи, що постраждала під час пожежі

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#закупівлі #кошти #лавки #дитячі садки #школи
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...