• Головна
  • Базовий набір для догляду за обличчям в домашніх умовах
Новини компаній
14:29, 13 жовтня 2023 р.

Базовий набір для догляду за обличчям в домашніх умовах

Новини компаній

Кожного ранку та кожного вечора ми доглядаємо за собою та своїм тілом. Це дуже важливі частини щоденності, адже таким чином ми проявляємо турботу для себе, піклуючись про свій зовнішній вигляд та внутрішній стан. За посиланням https://umall.ua/catalog/krasota-i-zdorove/ ви знайдете всі необхідні товари для догляду за собою та своїм тілом, де ви підберете саме те, що потрібно для вашого типу шкіри або обличчя.

Базовий набір для догляду за обличчям в домашніх умовах, фото-1

Ранковий догляд

Після сну бажано відразу прийняти водні процедури для свого обличчя, тим самим очищаючи його від забруднень, що накопичилися за ніч на тілі. Базовий догляд може включати в себе наступні кроки:

  • Очищення шкіри коштом натурального мила або спеціалізованого засобу для умивання. Підбирайте той засіб, що буде відповідати до вашого типу шкіри на даний момент. Наприклад, влітку ви можете обирати зволожуючий догляд, а взимку жирніший, спрямований на живлення.
  • Після умивання поверніть ph баланс своєї шкіри у першоджерельний стан, використавши для цього тонік. Він також може мати специфічний склад, що буде відповідати тому чи іншому типу шкіри. Це потрібно для того, щоб привести стан шкіри у нейтральний стан, де вона буде не пересушена та не жирна водночас.
  • Далі нанесіть освіжаючий крем – зранку віддавайте перевагу легким текстурам, які будуть зволожувати шкіру та не стануть лягати на неї жирним блискучим шаром. Звертайте увагу на інгредієнти, які будуть у складі крему або емульсії та зупиніться на здебільшого натуральному складі. Хімічні елементи, що можуть потрапляти в організм можуть спершу впливати добре та давати значний ефект, змінюючи при цьому стан шкіри на гарний та сяючий. Проте з часом ви відчуєте зворотній ефект: шкіра може звикати до таких кремів та згодом засіб просто перестане діяти.

Цей базовий ранковий догляд дозволить вам зберігати шкіру весь час у зволоженому стані, до самого вечора.

Вечірній догляд

Після того, як ви прийдете додому, бажано відразу зняти весь макіяж та залишки крему з обличчя та дозволити шкірі подихати певний час без жодного нанесеного засобу на неї. Загалом, догляд вечірній мало чим відрізняється від ранкового. Проведіть всі етапи очищення, а після тоніку нанесіть жирніший крем, який зможе протягом усієї ночі зволожувати вашу шкіру. Так вона буде розгладжуватися та насищатися корисними елементами для гарного вигляду. Нічний догляд, як і денний, ви знайдете на маркетплейсі Umall.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...