• Головна
  • Голова Запорізької ОВА повідомив про нецільове використання бюджетних коштів посадовцями мерії
15:23, 5 жовтня 2023 р.

Голова Запорізької ОВА повідомив про нецільове використання бюджетних коштів посадовцями мерії

Голова Запорізької ОВА повідомив про нецільове використання бюджетних коштів посадовцями мерії

Очільник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко повідомив, що подав звернення до правоохоронних органів за фактом корупційних діянь, вчинених посадовцями, в тому числі, міськради та закликав депутатів відповідально підходити до розподілення бюджетних коштів

Про це стало відомо під час засідання позачергової сесії, повідомляє 061.

«Ми часто чуємо, що у нас є цивільні, економічні та інформаційні фронти. У нас зараз один фронт – - він на відстані 30 км. Це дуже мало. На цьому фронті наші героїчні захисники захищають наш суверенітет, незалежність та державність. Задля нашої перемоги на єдиному фронті ми маємо об’єднатись і боротися з найскладнішою заразою – корупцією. Кожного дня президент, Кабмін прикладають дуже багато зусиль, щоб допомогти нашим військовим та нашим містам. Але незрозуміло, чому під час забезпечення життєдіяльності нашого міста у нас створюються муніципальна варта у Запоріжжі, яка фактично дублює функції охорони. Невже в нас мало охоронних фірм? Також мені відомо про корупційні скандали, наприклад, в департаменті культури і туризму, де відмивалися бюджетні кошти з церковниками. Теж саме було з генераторами. Я вже подав відповідні доручення до правоохоронних органів, щоб вони розібралися і поставили крапку в цьому питанні і повернули гроші до міського бюджету», - зазначив голова ЗОВА

Також посадовець повідомив, що критична ситуація відбувається з укриттями – в деяких місцях зачинені, а більше 50% взагалі непридатні для використання.

«Це реально провальна робота, а при цьому в нас є муніципальний футбольний клуб, функціонуванням якого ми (міська рада, - прим. ред) дуже сильно опікуємося. Це неприпустимо. Ми маємо роботи все, щоб наша оборона та охорона міста була якнайефективніша. Одні зі зброєю стають та захищають, жертвуючи своє життя, а ми маємо тут зробити все, щоб ми надавали будь-яку допомогу нашим військовим та в захисті міста. Я звертаюся до вас з вимогою припинити приймати рішення, що дискредитують місцеву владу. Всі ми будемо нести відповідальність, давайте приймати зважені рішення», - закликав Малашко.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі аудитори прийшли з ревізією до департаменту культури і встановили порушення на 52 мільйона гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#корупція #департамент #муніципальна варта #гроші #Юрій Малашко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...