• Головна
  • «Ініціюю власне службове розслідування по деяким людям»: голова ЗОВА анонсував кадрові рішення
17:42, 4 жовтня 2023 р.

«Ініціюю власне службове розслідування по деяким людям»: голова ЗОВА анонсував кадрові рішення

Голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко проведе власне службове розслідування, аби виявити корупціонерів серед службових осіб.

Про це Юрій Малашко повідомив під час зустрічі з керівниками районних військових адміністрацій та головами територіальних громад.

Очільник області анонсував перші кадрові рішення після розслідування.

- Неприпустимо те, що під час війни у нас є деякі працівники, які можна сказати, стаючи, ставали чи вже стали такими корупціонерами, які в принципі не тільки зменшують честь і гідність обласної військової адміністрації, а ті посадові особи, які виконують ці якоби посадові обов’язки, принижують суму сутність свого існування. Я попереджаю всіх співробітників державних структур, які прийшли працювати зі мною, або дістались вони мені «в спадок», що це не є припустимо. Я повністю підтримую ідею, що корупціонери це майже як терористи, з якими я боровся, будучи в Службі безпеки України, але це ще є й зрадники. Я майже 6 місяців нікого не трогав, дивився на це все, але на сьогоднішній день мною було прийняте рішення і я ініціюю власне службове розслідування по деяким людям і перші кадрові рішення будуть вже на цьому тижні, - сказав Малашко та запропонував посадовцям пройти поліграф.

Як раніше писав 061, мерія Запоріжжя проводить службове розслідування щодо керівника міської лікарні екстреної допомоги.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Юрій Малашко #корупція #розслідування
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...