• Головна
  • Мерія Запоріжжя проводить службове розслідування щодо керівника міської лікарні екстреної допомоги
14:48, 4 жовтня 2023 р.

Мерія Запоріжжя проводить службове розслідування щодо керівника міської лікарні екстреної допомоги

У міськраді Запоріжжя утворили комісію, яка проводить службове розслідування щодо комунального підприємства “Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги”

Про це повідомляє 061 з посиланням на відповідне розпорядження.

3 жовтня у мерії Запоріжжя оприлюднили розпорядження щодо утворення комісії для службового розслідування. У документі зазначається, що підставою для перевірки став лист з Міністерства охорони здоров’я України у вересні цього року щодо неефективного використання наявних фінансових ресурсів та порушення вимог законодавства керівником КП “Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги”.

Комісія діє з 27 вересня і здійнюватиме перевірку до 11 жовтня. До неї увійшли юристи мерії, а також представники комунальної установи “Адміністрація з питань охорони здоров’я” міської ради. 

Варто зазначити, що між мерією Запоріжжя і керівництвом 5-ї лікарні існує конфлікт. У лютому 2023 року директора лікарні Дмитра Івченко звільнили з займаної посади. Виконуючим обов’язки керівника установи призначили Петра Риженка. Івченко поставив під сумніви правомірність процедури звільнення з посади, а в свою чергу Риженко заявив про зникнення печаток і установчих документів лікарні. 

У розпорядженні в.о. мера не вказується щодо чинного чи колишнього керівництва лікарні здійснюють службове розслідування.

Раніше 061 повідомляв, що СБУ оголосила підозру кримському зраднику, який очолює “казачью дружину” на тимчасово окупованих територіях Запорізької області.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#мерія #розслідування #Запоріжжя #5 лікарня #конфлікт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...