• Головна
  • У Запоріжжі звільнено директора 5-ї міської лікарні
Політичні новини
11:00, 16 березня 2023 р.

У Запоріжжі звільнено директора 5-ї міської лікарні

Політичні новини

28 лютого в.о. мера Запоріжжя Анатолій Куртєв видав розпорядження, яким відсторонив директора 5-ї міської лікарні Дмитра Івченка від виконання службових обов'язків. Підставою для цього стали 18 протоколів про корупцію, догани та перевірка діяльності медзакладу комісією від міської ради.

Одразу ж після цього розпочалося протистояння між відстороненим директором і новопризначеним Петром Риженко, якого Івченко разом зі своїми кількома однодумцями з медперсоналу не пускали до кабінету.

Сьогодні ж стало відомо, що 15 березня Івченка було офіційно звільнено.

У Запоріжжі звільнено директора 5-ї міської лікарні, фото-1

В.о. міського голови Анатолій Куртєв прокоментував ситуацію:

«Директора КНП «Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги» Запорізької міської ради Дмитра Івченка було відсторонено від посади через те, що поліція склала на нього адміністративні протоколи про вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією. Також, йому були оголошені дві догани - за порушення у сфері фінансової діяльності і за порушення трудового законодавства.

За неналежне виконання Дмитром Івченком посадових обов'язків, які встановлені контрактом та статутом, з 15 березня його звільнено за п.3 частини першої ст.40 КЗпП України. Контракт з ним достроково розірвано», - прокоментував Куртєв, відзначивши також, що незадовго до підписання розпорядження про звільнення Дмитро Івченко пішов на лікарняний, на якому перебуває і зараз. Наступного дня після виходу з лікарняного Івченка буде звільнено – так вказано в розпорядженні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Запорізька міськрада #Запорізька міська лікарня №5
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...