• Головна
  • «Після. Назавжди»: у прокат вийшла фінальна частина найпопулярнішої романтичної саги останніх років
Партнерський матеріал
17:00, 15 вересня 2023 р.

«Після. Назавжди»: у прокат вийшла фінальна частина найпопулярнішої романтичної саги останніх років

Партнерський матеріал

tLhpgBCf9OArp4kIp-aRFaDWNmv_W4cNIluS-EMfHNTIVLYl2AVQqvz_2UbHu-qbPsCk5auwWiJQznKmRLBLjEArPD_FaTwYmVvnvwLDAvagBgiqOU0B9PjhEoX9hxVOAMjcSCehwiR5kKKY6ubizcE

Останні п'ять років головною романтичною історією, яку ми могли б побачити на великому екрані, є серія фільмів, знятих по серії бестселерів “«Після» від американської письменниці Анни Тодд.

За цим брендом стоїть справжня індустрія, а загалом про історію кохання та життя Тесси та Хардінга можна дізнатися в 10 книгах та в 5 фільмах.

Про що кіно? 

Фінал кінофраншизи буде сюрпризом навіть для тих, хто прочитав книги, які розійшлися мільйонними тиражами.

Продюсери стрічки наголошують, що фінал серії «Після» є засекреченим. Команда стверджує, що сюжет не буде повторювати зміст книжкового фіналу історії Тесси та Хардінга, а це означає, що нас точно чекає неочікуваний фінал.

Зйомки стрічки відбулися минулого року в Португалії, також ми зможемо побачити кадри, зробленні ще у 2020 році у Болгарії. Продюсер Дженніфер Гібгот повідомила у 2023 році, що у створенні сценарію п'ятого фільму брали участь режисер Кастіль Лендон та актори фільму: Джозефін Ленгфорд та Хіро Файнс-Тіффін.

Зараз відомо, що фільм розповідає про час після розлучення Хардіна і Тесси, про життя вдалині один від одного, про їх зустріч на святі друзів та інші різні події в їхніх життях. Звісно, Хардін убитий горем через те, що Тесса хоче рухатися далі і не бути з ним, тоді як він хоче бути з нею.

Чи дасть Тесса ще один шанс своєму проблемному коханому або ж все-таки залишить історію «Після» у минулому та у книжці Хардінга?

Відповіді на ці питання чекають мільйони прихильників з усього світу. Фінал саги “Після” доступний в кінотеатрах вже з 14 вересня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Після. Назавжди
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...