• Головна
  • Під час авіаудару по Оріхову загинуло подружжя залізничників
10:04, 11 липня 2023 р.

Під час авіаудару по Оріхову загинуло подружжя залізничників

В Оріхові під час авіаційного удару, який росіяни здійснили 9 липня по школі під час видачі гуманітарної допомоги, загинуло 7 людей, серед яких - подружжя залізничників. У пари залишилась неповнолітня дитина.

Про це повідомляє Укрзалізниця.

У відомстві зазначили, що "Укрзалізниця" піклуватиметься про 8-річну дитину загиблих в Оріхові залізничників дїї повноліття.

Залізничники — батьки дитини — потрапили під ворожий обстріл 9 липня під час волонтерської допомоги людям у свій вихідний.

"Віталій Юшко, 1976 року народження, трудову діяльність на залізничному транспорті розпочав у 1995 році електромонтером СЦБ Пологівської дистанції сигналізації та зв’язку Придніпровської залізниці, там же згодом працював електромеханіком, старшим електромеханіком. Зарекомендував себе висококваліфікованим працівником, неодноразово був відзначений відомчими та галузевими нагородами, зокрема Почесною грамотою Міністерства інфраструктури України.

Ольга Очкас, 1978 року народження, з 1999 року працювала на станції Оріхівська. Пройшла шлях від прибиральника виробничих приміщень до чергового по залізничній станції, на цій посаді й працювала з 2004 року", - написали в УЗ.

Це подружжя багато часу присвятило волонтерству у пункті незламності міста Оріхів, допомагало людям виживати. Трагедія сталася в оріхівській школі, коли Ольга та Віталій виконували свої волонтерські обов’язки.

Нагадаємо, ворог випустив авіаційні бомби по Оріхову, вилучивши в Пункт видачі гуманітарної допомоги. Загинуло 7 людей, ще 13 - отримали травми. Розбір завалів було завершено вчора ввечері. Весь ледь росіяни гатили по місту, не даючи дістати загиблих. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Оріхів #обстріл
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...