• Головна
  • Директорка департаменту культури Запорізької міськради підтвердила своє звільнення
15:46, 10 липня 2023 р.

Директорка департаменту культури Запорізької міськради підтвердила своє звільнення

Директорка департаменту культури Запорізької міськради підтвердила своє звільнення

Катерина Сімонова офіційно покинула посаду директорки департаменту культури і туризму Запорізької міської ради. Її місце вже вкотре зайняв Сергій Білов, який раніше був заступником директора департаменту.

Про це повідомляє 061.

Напередодні в мережі з’явилося розпорядження в.о міського голови про звільнення Сімонової за згодою сторін.

Тепер сама екс-посадовиця це підтвердила на своїй сторінці в Facebook.

«Я звільнилась. Уже з цієї п'ятниці - я абсолютно вільна людина (…) 2265 днів, до п'ятниці включно, я посвятила своє життя Запоріжжю. Любила, не зважаючи ні на що. І найголовніше, я нікуди не переїжджаю. Не їду. Я все ще вірю, що прийде час та Запоріжжя буде сяяти новими фарбами. Я не буду перераховувати скільки всього ми зробили з командою. Ви все це знаєте, бачили та насолоджувались сучасними виконавцями на фестивалях, відчуваєте в сучасних бібліотеках, дізнаєтесь в крафтових музеях та впізнаєте бренд "Запоріжжя" з-поміж усіх», - написала вона.

У травні в сесійній залі депутати навіть розглядали петицію про недовіру та звільнення Катерини Сімонової, проте депутати провалили цю ініціативу. Автори петиції наголошували на тому, що посадовиця неодноразово опинялася в епіцентрі скандалів (згадати хоча б блоги з кальяном за бюджетні кошти, стріт-арт з «бойовими котиками» на фасадах пам’яток архітектури і тендери з одними й тими ж пов’язаними учасниками. Крім того, Сімонова була суб’єктом кримінально-процесуальних дій.

Куди саме перейде надалі працювати Катерина Сімонова невідомо, але за однією з версій, це можуть бути структури Метінвесту.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в управлінні Східного офісу Держаудитслужби у Запорізькій області розповіли, які саме у них виникли питання щодо результатів перевірки організації музичного фестивалю «Khortytsia Freedom» і чому вони вимагали підрядника повернути всю суму грошей, витрачених на фестиваль.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Сімонова Катерина #департамент #культура і туризм #гроші #бюджет #тендери
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...