• Головна
  • По Запоріжжю ворог вдарив ракетами Х-22, - Генштаб ЗСУ
07:43, 28 червня 2023 р.

По Запоріжжю ворог вдарив ракетами Х-22, - Генштаб ЗСУ

По Запоріжжю ворог вдарив ракетами Х-22, - Генштаб ЗСУ

Вчора, 27 червня, ворог завдав ракетного удару по Україні, поціливши по Запоріжжю, Полтавській та Донецькі області. Для атаки російська армія задіяла 5 крилатих ракет повітряного базування Х-22 та 2 зенітні керовані ракети із С-300.

Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

Ракети Х-22 ворог спрямував по дачному кооперативу у Кременчуцькому районі Полтавської області та по Запоріжжю. Про загрозу ракетного удару вчора ввечері попередили в Повітряних Силах ЗСУ, зафіксувавши зліт літаків Ту-22м3 з аеродрому Моздок, що у Північній Осетії. Після інформації про пуски ракет в напрямку Запоріжжя, жителі деяких районів міста чули гучні вибухи.

Ракетами С-300 російські терористи вдарили по кафе в центрі Краматорська та приватний сектор населеного пункту Біленьке Донецької області. За даними ДСНС, станом на 07:00 з-під завалів зруйнованої будівлі кафе в Краматорську деблоковано тіла 8 загиблих осіб (у т.ч. 3 дитини, дві - 2008 та 2011 р.н.).Постраждало 56 осіб (у т.ч. 1 дитина 2022 р.н.).

Як раніше писав 061, у Запоріжжі прокуратура запросила 15 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна для колаборанта Балицького.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ракета #Х-22 #Запоріжжя #ракетний удар #Генштаб ЗСУ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...