• Головна
  • Комунальники з «Титану» замовили італійський трактор за 2,3 мільйона гривень
10:20, 26 червня 2023 р.

Комунальники з «Титану» замовили італійський трактор за 2,3 мільйона гривень

Комунальники з «Титану» замовили італійський трактор за 2,3 мільйона гривень

Комунальне підприємство «Титан» Запорізької міської ради оголосило про закупівлю трактора Carraro F100 (або еквівалент) вартістю в 2,3 мільйона гривень.

Про це повідомляється в реєстрі публічних закупівель «Prozorro», передає 061.

Мова йде про міні трактор італійського виробництва по догляду за зеленими насадженнями. В технічних характеристиках зазначені такі вимоги: об’єм баку – не менше 70 л, 4х циліндровий, з не менш ніж 3 діапазонами швидкості, з максимальною швидкістю в 40 км/год. Рік виробництва товару - не раніше 2023 року.

Гарантійний термін експлуатації – рік з обслуговуванням товару протягом гарантійного терміну. Учасник повинен забезпечувати виїзд мобільної сервісної бригади для усунення поломок на базі замовника.

Початок аукціону запланований на 3 липня. Поставити трактор підрядник має в строк до 10 грудня 2023 року

Раніше в мерії зазначали, що планують закупити спецтехніку для комунальних підприємств «Зеленбуд» та «Титан», а саме пасажирський бортовий автомобіль, подрібнювачі та два універсальних трактори, що будуть використовуватись для викорчування пнів та видалення аварійних дерев. Посадовці зазначали, що через відсутність необхідної техніки вони не встигають виконати акти на видалення дерев та висадження нових зелених насаджень. Нова техніка необхідна КП, щоб виконувати всі необхідні послуги.

Нагадаємо, ми писали про те, що посадовці попросили «докинути» їм ще 350 тисяч гривень до раніше забюджетованих коштів на придбання спецтехніки для КП «Зеленбуд» та КП «Титан» через збільшення цін.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#трактор #КП Титан #гроші #закупівля #ціни
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...