• Головна
  • "Ми знаємо, з ким маємо справу": голова ОВА зробив заяву щодо ситуації на ЗАЕС
21:31, 22 червня 2023 р.

"Ми знаємо, з ким маємо справу": голова ОВА зробив заяву щодо ситуації на ЗАЕС

Українська розвідка доповідала Президенту України про те, що Росія розглядає сценарій чергового терористичного акту, цього разу на ЗАЕС.

У зв'язку з цим голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко записав відеозвернення щодо ситуації на ЗАЕС. 

"Сьогодні найбільша в Європі атомна електростанція знов в епіцентрі уваги... Російські військові зберігають на АЕС важке озброєння та особовий склад, обстрілами періодично пошкоджують високовольтні лінії, які дають електроенергією для потреб станції. Попри окупацію ситуація на ЗАЕС стабільна... Українські фахівці на місці. Так, спеціалісти ядерного об'єкту фактично вже другий рік утримуються як заручники, але вони продовжують берегти мирний атом і працювати в надскладних умовах. Оперативний персонал контролює стан енергоблоків та забезпечує їх експлуатацію згідно з вимогами... Ми знаємо, з ким маємо справу, а тому готові до будь-якого розвитку подій. Обласною владою спільно з профільними службами розроблено відповідні плани дій та неодноразово проводили спеціальні навчання на випадок реальної ядерної загрози", - йдеться у зверненні. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ЗАЕС
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...