• Головна
  • Григорій Козловський розповів, як юні футболісти виборювали місце «під сонцем» у ФК “Рух”
Прес-реліз
15:00, 12 червня 2023 р.

Григорій Козловський розповів, як юні футболісти виборювали місце «під сонцем» у ФК “Рух”

Прес-реліз
Григорій Козловський - засновник ФК "Рух", меценат і бізнесмен

Григорій Козловський - засновник ФК "Рух", меценат і бізнесмен

Вікенд у футбольній Академії «Рух» пройшов досить продуктивно – стартувала фінішна пряма відборів і пошуків нових футбольних талантів до команди «жовто-чорних». 

Григорій Козловський розповів, як юні футболісти виборювали місце «під сонцем» у ФК “Рух”, фото-2

Якщо в суботу відбір проходили 13 річні юнаки, то фінальні змагання у неділю відбулись для юнаків віком 16 років. Ці молоді спортсмени вже впевнено знають, чого вони хочуть і до чого прагнуть, тому без сумніву та будь-яких вагань обрали будувати свою футбольну карʼєру саме в Академії ФК «Рух».

Григорій Козловський розповів, як юні футболісти виборювали місце «під сонцем» у ФК “Рух”, фото-3

Засновник футбольної Академії, почесний президент львівського футбольного клубу "Рух", Григорій Петрович Козловський не лише постійно допомагає українським воїнам на передовій, а й реально дбає про здорове майбутнє маленьких українців. 

Всі свої сили та ресурси відомий меценат вкладає у створену ним Академію футболу ФК "Рух", будівництво спортивного комплексу якої розпочалося 2018 року на околиці Львова неподалік Винниківського озера. Комплекс складається з восьми тренувальних полів останнього покоління: три поля - зі штучним покриттям, п'ять - із гібридним, а також критий манеж. Комплекс має всю необхідну інфраструктуру для розвитку та навчання футболістів.

Григорій Козловський розповів, як юні футболісти виборювали місце «під сонцем» у ФК “Рух”, фото-4

Охочих вступити до команди виявилося понад 500 учасників. Тренери мали можливість подивитись кожного з учасників й оцінити їх можливості та вміння. Під час відборів у старші вікові категорії хвилювання учасників були набагато сильнішими, ніж серед маленьких дітей, тому що старші хлопці більше усвідомлюють, якою є насправді конкуренція, і як потрібно буде виборювати місце «під сонцем».

Григорій Козловський розповів, як юні футболісти виборювали місце «під сонцем» у ФК “Рух”, фото-5

Учасники відбору та їхні батьки, приїхали з усіх куточків України. Вони високо оцінили інфраструктуру футбольної Академії та підхід до футболу.

“Враження щодо академії – супер, все дуже масштабно, тому емоції лише позитивні. Великий футбол – це мрія мого сина, тому «Рух» – це перший важливий крок на шляху до професійного футболу» - відмітив Сергій, батько одного з учасників відбору.

Григорій Козловський розповів, як юні футболісти виборювали місце «під сонцем» у ФК “Рух”, фото-6

Прагнення хлопців потрапити саме в цю футбольну академію зрозумілі, оскільки тут не тільки чудова база для занять спортом, а й сильні тренери, і можливість участі в міжнародних турнірах. 

Одним із яскравих прикладів є участь "рухівців" у престижному турнірі Universal Youth Cup в Італії. Так в квітні засновник Академії  ФК “Рух” Григорій Козловський взяв на себе вирішення всіх питань молодіжної команди "Рух" U-11 і відправив її на престижний турнір Universal Youth Cup в Італії - в цих міжнародних змаганнях узяли участь 64 команди з провідних академій Європи.  За підсумками турніру ФК "Рух" U-11 посів одинадцяте місце на Universal Youth Cup. 

Григорій Козловський розповів, як юні футболісти виборювали місце «під сонцем» у ФК “Рух”, фото-7

Григорій Козловський завжди бере активну участь у житті юних спортсменів,  тож цього разу він приєднався до перегляду відбору. Засновник футбольного клубу «Рух» Григорій Петрович Козловський пишається тим, що тисячі дітей мріють про академію та готові долати сотні кілометрів для того, щоби ставати професійним футболістом саме тут, у «Русі»:

«Для Академії «Рух» важливо дати шанс тим дітям, які ніколи ще не потрапляли на відбір до інших академій, інтернатів, футбольних шкіл. Україна завжди славилася тим, що в селах, містах, на периферії були талановиті діти з хорошими фізіологічними даними, просто не завжди була така можливість себе проявити. У деяких вікових групах у нас уже фактично сформовані команди, але ми все одно маємо надію на поповнення, і щороку з’являється декілька дуже цікавих дітей, будемо уважно спостерігати за ними, вони отримають свій шанс. Футбольна історія знає такі випадки, коли юні футболісти розкривалися і в 13, 14 чи 15 років, а в підсумку ставали великими гравцями. Я пишаюся тим, що колись посіяне мною зерно розпочало давати плоди по всій Україні. Тепер потрібно чекати, щоби і в збірній проросло це зерно. Мрії здійснюються! Головне – мріяти та багато працювати для цього, тоді все буде гаразд. Ласкаво просимо! Приїжджайте та скористайтеся своїм шансом».

Григорій Козловський розповів, як юні футболісти виборювали місце «під сонцем» у ФК “Рух”, фото-8

Персона Григорій Петрович Козловський цікава і тим, що він активно матеріально та фінансово допомагає Збройним Силам України. У травні 2022 року нагороджений відзнакою «Знак пошани» Міністерства оборони України за допомогу ЗСУ. З початку повномасштабного російського вторгнення компанії, якими керує Козловський, надають допомогу цивільному населенню та силам оборони. Зокрема, організовують благодійні аукціони для збору коштів, закуповують для військових дрони, автомобілі, планшети та рації, інше необхідне обладнання. Компанії Козловського, зокрема, активно співпрацюють з 45-ю та 47-ю окремими артилерійськими бригадами, 184-м Навчальним центром, Львівським обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Григорій Козловський #Григорій Петрович Козловський #Hryhoriy Kozlovskyy #Hryhorii Kozlovskyi
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...