• Головна
  • Військові, силовики та бізнес: хто працює в команді заступників та радників голови Запорізької ОВА
16:49, 9 червня 2023 р.

Військові, силовики та бізнес: хто працює в команді заступників та радників голови Запорізької ОВА

Військові, силовики та бізнес: хто працює в команді заступників та радників голови Запорізької ОВА

У голови Запорізької обласної військової адміністрації Юрія Малашко наразі нараховується 5 заступників та 6 радників.

Про це стало відомо з відповіді на інформаційний запит журналістам сайту 061.

Зі старої команди Олександра Старуха залишилися працювати разом з Юрієм Малашко на посаді першого заступника Генадій Тімченко та заступник з питань медицини Віталій Сиволап.

В оновлену команду замів потрапив екс-посадовець з Маріуполя Валерій Шевченко, який, ймовірно, буде відповідати за напрямок будівництва.У міській раді Маріуполя Шевченко працював в управління капітального будівництва та департаменті розвитку житлово-комунальної інфраструктури. У Запоріжжі він працював з листопада 2021 року на посаді заступника генерального директора з інженерно-господарської діяльності заповідника «Хортиця» (як раз в той час коли Метінвест займався реконструкцією на Козацькому колі, Пагорбі Єдності та Музеї історії запорозького козацтва).

Заступником по лінії СБУ став Руслан Мовчан. Родом він з Черкаської області, є кандидатом юридичних наук і до призначення в ЗОВА останні 17 років працював в органах Служби безпеки України.

З 1 червня в команді заступників Малашко працює політолог за освітою Євген Мироненко. Свого часу він був помічником-консультантом нардепа Віталія Курило з «Батьківщини», потім працював спочатку радником, а після керівником Патронатної служби Міністра внутрішніх справ України. До призначення в ЗОВА займав посаду завідувача сектору взаємодії з підрозділами департаменту забезпечення діяльності Міністерства внутрішніх справ України. У військовій адміністрації, Мироненко, ймовірніше, буде опікуватися взаємодією та розвитком громад.

Що стосується радників Юрія Малашко, то в штаті у нього працює лише троє осіб. Це полковник Сергій Брусов, який раніше командував 55-артбригадою та був заступником командувача оперативного командування «Схід» з територіальної оборони; співробітниця департаменту інформаційної політики, а тепер прессекретарка Малашко Євгенія Лі; а також колишній голова волонтерського комітету при ЗОДА Михайло Сушко (свого часу він був радником у Костянтина Бриля).

На позаштатній основі з головою ЗОВА працює очільник Якимівської громади у Запорізькій області Олександр Правосуд, колишній директор УКБ в області та власник компанії з управління архітектурно-будівельними проєктами Сергій Кузнєцов та загадковий Андрій Андрєєв  про якого зовсім нічого невідомо.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як пройшла  перша пресконференція очільника Запорізької ОВА у цитатах та фотографіях.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#очільник #ЗОВА #заступники #радники #керівництво #Юрій Малашко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...