• Головна
  • У Запоріжжі чоловік спровокував конфлікт на спортивному майданчику, щоб під час бійки викрасти гроші та телефон
12:50, 28 квітня 2023 р.

У Запоріжжі чоловік спровокував конфлікт на спортивному майданчику, щоб під час бійки викрасти гроші та телефон

У Запоріжжі чоловік спровокував конфлікт на спортивному майданчику, щоб під час бійки викрасти гроші та телефон

Поліцейські Запоріжжя розкрили пограбування в Олександрівському районі міста.  Нападник накинувся на двох чоловіків та викрав у них гроші та смартфон.

Про це повідомили в пресслужбі обласної Нацполіції, передає 061.

Як виявилось, двоє друзів – 45 та 38 років перебували на спортивному майданчику та переглядали відео на смартфоні. У цей час до них підійшов перехожий та спочатку попросив закурити. Згодом під надуманим приводом спровокував конфлікт та наніс одному із чоловіків декілька ударів по голові. Зловмисник заволодів гаджетом та грошима потерпілих і втік з місця події.

Працівники карного розшуку провели комплекс оперативно-розшукових заходів та за допомогою камер відеоспостереження, встановили особу нападника і маршрут його руху.

За декілька годин поліцейські затримали фігуранта. Ним виявився 38-річний раніше судимий за майнові злочини житель Запоріжжя.

Під час обшуку чоловіка, затримано. У нього виявили та вилучили частину викрадених ним коштів. Мобільний телефон потерпілого зловмисник вже встиг продати .

Наразі чоловіку вже повідомили про підозру за вчинення пограбування в умовах воєнного стану. Йому загрожує 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що під суд відправлять заступника начальника загону відомчої охорони ЗАЕС, що допомагав окупантам.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#затримання #пограбування #чоловік #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...