• Головна
  • Чому золота картка Gold найкраще підходить для шопінгу
Новини компаній
09:51, 17 березня 2023 р.

Чому золота картка Gold найкраще підходить для шопінгу

Новини компаній

JjmghmZF7w2dviWy-Uhwt5NEOCQXKbAOPn718RXqq-mRB4bTk5rCm-2w_vrodNxTujSygnMrQyShk5DW65rYHZHKbr1FTSbbPXJIseqM69WjVZoUxcRa3VB9NT2NW1xzLYnwIs9H5XOlUMntYNlWGC0

Любителі пробігтися по магазинах та фанати онлайн-шопінгу активно користуються банківськими картками. Перші, щоб не носити з собою багато кешу, другі - щоб заплатити за товар в інтернеті. Таким людям потрібна картка з найвигіднішими умовами розрахунків, знижками та бонусами. 

Як зазначають представники Райффайзен Банку, найбільше переваг та пільг для фанатів шопінгу має золота картка Gold. Детальніше про умови та особливості її використання дізнаєтеся зі статті.

Кешбек - банк повертає гроші

За умови активного користування золотою Райфкарткою, власник отримує кешбек за частину поточних витрат. Так, фінустанова повертає 1% від всіх транзакцій у наступних категоріях:

  • одяг та взуття;

  • кавʼярні та ресторани;

  • купівля побутової техніки.

Погодьтеся, 1% кешбеку за придбаний холодильник - це приємний бонус. 

На голд-картку можна отримувати державні виплати та заробітну плату, тож Visa Gold часто оформлюють як карту для виплат та щомісячних нарахувань. 

Якщо ви не отримуєте ніяких виплат на рахунок, поповнить карту, перекинувши гроші з рахунку іншої фізичної особи або скориставшись терміналом самообслуговування. Комісії за це відсутні.

Шопінг на зарубіжних сайтах

Для шопінгу за кордоном вигідна валютна карта у євро чи доларах США, якою, до речі можна розраховуватися і в офлайн-магазинах, перебуваючи за межами України. 

Європейські інтернет-магазини приймають оплату з емітованих в Україні карток, валютою якої є гривня. Але в такому разі гроші списуються з картки, конвертуючись у валюту країни магазину. Фінальна сума у чеку може вирости через подвійну конвертацію. 

Валютну картку також використовують для отримання особистих переказів від родичів з-за кордону. Ба більше, гроші на доларовому та євро-рахунку захищені від знецінення та інфляції, яким, на жаль, не може протистояти національна валюта.

Картка у смартфоні

Зараз, аби отримати можливість розплачуватися карткою, необовʼязково мати на руках фізичний носій. Так, оформити банківську картку Голд можна онлайн, заповнивши заявку на сайті. Гривнева віртуальна картка створюється миттєво - 10 хвилин і платіжний засіб готовий. 

Далі власник додає віртуальну карту до свого гаманця Apple Pay або Google Pay у смартфоні та може розрахуватися нею на касі та сплачувати за онлайн-сервіси. Розрахунок на касі займає 5-10 секунд. Просто потрібно прикласти гаджет до термінала та підтвердити дію відбитком пальця, паролем або ж обличчям.

За бажанням, клієнтові банку видають іменний пластик. Виготовлення такого триває 10 днів. Фізичну карту можна так само додати у віртуальний гаманець смартфона, який завжди під рукою для здійснення оплат.

Як бачимо, дебетова голд-картка дійсно вигідна для шопінгу. Єдине, що для розрахунку нею використовується лише позитивний баланс, власні кошти. Якщо вам потрібна екстра готівка для здійснення покупок або можливість оформити оплату частинами, потрібно замовити у банку кредитку, яка у цьому допоможе.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Райффайзен Банк #Raiffeisen
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...