• Головна
  • Дитячі книги для найменших – яким надати перевагу?
Новини компаній
12:16, 14 лютого 2023 р.

Дитячі книги для найменших – яким надати перевагу?

Новини компаній

Батькам найменших дітлахів дуже добре відомо, що намагання прочитати казку для малюка 2-х років часто завершується відсутністю зацікавленості. Справа в тому, що увага таких малюків дуже швидко переключається з одного об’єкту на інший і утримувати її довго буває складно, а інколи й зовсім – просто неможливо. Саме тому видавництво «Ранок» пропонує своїм клієнтам дитячі книги, які адаптовані до потреб малюків різного віку. Серед пропозицій на офіційному сайті Ви зможете знайти не тільки класичні книжки маленького формату, а й вкрай різноманітні вироби для найменших читачів.

Купувати літературу на сайті www ranok легко і комфортно завдяки зрозумілому інтерфейсу. У випадку, коли обрати підходящий варіант не вдалося, або у Вас виникли питання – можна звернутися до менеджера, обравши найбільш підходящий спосіб. Консультант допоможе вирішити питання та сформувати замовлення.

високоякісна навчальна література від видавництва «Ранок»

високоякісна навчальна література від видавництва «Ранок»

Які книжки підійдуть для найменших – обираємо правильно

Якщо малюкові, для якого Ви вирішили купити книжку менше 6-7 років, найкращим варіантом для нього буде:

  • Книжка-панорама.
  • Книжка з картону з великими ілюстраціями.
  • Книжка довільної форми, де є коротенькі дитячі віршики.
  • Книжка з рухомими картинками, кишеньками.
  • Книжка-розкладайка.

Перелічені вироби у видавництві «Ранок» виготовляються із товстого стійкого картону, який відрізняється високими експлуатаційними властивостями та слугує довго. Також в них будуть яскраві зображення й мінімум тексту. Власне мінімальна кількість текстової інформації для малюків, які ще не навчилися читати – еталон виробу, який буде мати корисне та практичне використання.

Найменшим малюкам буде цікаво познайомитися із тваринами та явищами, які не можна спостерігати в реальному житті, власноруч доторкнутися до цікавих предметів, які можуть бути заховані в кишеньках. Діткам старшого віку буде дуже цікаво побачити казку – для цієї мети можна з легкістю використовувати книжки-панорами, які мають безліч об'ємних елементів. Якісні книжки від видавництва «Ранок» допоможуть Вам розвинути навички малюка та зацікавити його. Ознайомитися із актуальними пропозиціями та акціями можна прямо зараз, відвідавши офіційний сайт.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дітяча література #навчальня література #література для дорослих #підготовка до школи
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...