• Головна
  • Ворог вдарив по селу на Запоріжжі, подробиці атаки, - ФОТО
19:40, 5 грудня 2022 р.

Ворог вдарив по селу на Запоріжжі, подробиці атаки, - ФОТО

Ворог вдарив по селу на Запоріжжі, подробиці атаки, - ФОТО

Село Новософіївка Запорізького району сьогодні було атаковане російськими ракетами. Ворог вбив літнє подружжя, то завдав важких травм молодій родині з немовлям. 

Далі - в матеріалі 061. 

Мешканка села Ольга Михайлівна ходить по двору на намагається прийти до тями після вибуху. Жінка каже, що була в хаті, а потім вийшла на вулицю до домашньої худоби. Аж раптом почула, як щось летить. Каже звук спеціфічній. Далі все сталося дуже швидко. 

"Секунди буквально… і я не зрозуміла і навіть не одразу побачила, що покрівлі на будинку немає. Стеля обвалилась, двері та вікна вибило. Я побачила яму на дорозі, машину сусідську розбиту і людей, що лежали. Сусідів обох вбило. Як їх вбило? Чим? Вони проводжали сина і невістку і стояли біля машини. Постраждалих сина, невістку та їхню маленьку донечку швидка забрала", - каже Ольга Михайлівна

Загиблі - Олена та Валерій мешкали в Новософіївці, їхній син із родиною - у сусідньому селі. 

За словами рідних загиблої пари, сина та невістку дуже сильно "побило" уламками, їх стан, кажуть, дуже важкий. Маленькій Тетяні ще немає і двох років. Від вибуху дитину контузило та відкинуло на кілька метрів. Родину забрали медики.

Мешканці села намагаються закрити плівкою вікна та дах, бо на вулиці вже мінусова погода. Ольга Михайлівна говорить, що поїде разом з чоловіком до дітей, бо в будинку наразі не можна жити. 

На місці події працюють слідчі, вибухотехніки. Електрики та газова служба лагодять пошкоджені мережі. 

За інформацією обласної прокуратури, ворог вдарив по селу ракетою С-300 близько 14:30. Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новософієвка #ракета #С-300
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...