• Головна
  • У Запоріжжі жінка потрапила на гачок аферистів з виплатами для переселенців : з її банківської картки «зникли» 190 тисяч гривень
14:10, 4 листопада 2022 р.

У Запоріжжі жінка потрапила на гачок аферистів з виплатами для переселенців : з її банківської картки «зникли» 190 тисяч гривень

У Запоріжжі жінка потрапила на гачок аферистів з виплатами для переселенців : з її банківської картки «зникли» 190 тисяч гривень

Правоохоронці застерігають жителів Запоріжжя від нового виду шахрайства, пов’язаного із виплатами матеріальної допомоги вимушеним переселенцям. Від такої афери потерпіла місцева мешканка, з банківської картки якої аферисти зняли 190-тисяч гривень.

Про це повідомили у Запорізькому районному управлінні поліції, передає 061.

Шахраї виманюють гроші у громадян під виглядом надання державних виплат. Правопорушники проводять розсилку SMS-повідомлень, де розповідають про виплату матеріальної допомоги вимушеним переселенцям.

В повідомленні шахраї дають посилання на ресурс, де нібито можна подати заявку на отримання допомоги. За посиланням треба ввести персональні дані та номер банківської картки для зарахування грошей.Люди, після введення конфіденційних даних, автоматично передають їх шахраям. Після цього зловмисники привласнюють їхні гроші.

Поліцейські закликають громадян бути пильними. Наголошують, що інформацію, особливо щодо фінансових виплат, слід переглядати лише з офіційних джерел. Пам’ятайте, що не варто переходити за сумнівними посиланнями та вводити реквізити карток на незнайомих та підозрілих веб-сайтах.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в інтернеті аферисти привласнюють гроші під виглядом надання виплат українцям, які постраждали від війни.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#виплати #гроші #аферисти #шахраї #ВПО #картка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...