• Головна
  • «Запоріжелектротранс» заплатить 1,9 мільйона гривень за дезінфекції муніципального транспорту
12:58, 3 вересня 2022 р.

«Запоріжелектротранс» заплатить 1,9 мільйона гривень за дезінфекції муніципального транспорту

«Запоріжелектротранс» заплатить 1,9 мільйона гривень за дезінфекції муніципального транспорту

Запорізьке комунальне підприємство міського електротранспорту "Запоріжелектротранс" оголосило тендер по спрощеній процедурі з прибирання та дезінфекції транспортних засобів (автобуси, трамваї) у рамках боротьби з COVID-19. Сума тендеру – 1 мільйон 882 тисячі гривень.

Про це повідомляється в реєстрі публічних закупівель «Prozorro», передає 061.

Всього комунальники планують замовити 9070 послуг дезінфекції (про прибирання у технічному завданні мова взагалі не йде. Проводити обробку муніципального транспорту мають на кінцевих зупинках для автобусів:«Вокзал Запоріжжя ІІ»; «Сімферопольське шосе», «вул. Пархоменка»; для трамваїв - «Шевченківський ЖМС», «Зелений Яр»; «Автострада»; «М’ясокомбінат»; «Вокзал «Запоріжжя-1»; для тролейбусів - «вул. Сєдова», «Бородинський мкрн.», «Сімферопольське шосе», «4-й Південний мкрн.», «пр. 40-річчя Перемоги». Одна послуга коштує 208 гривень.

Обладнання, яке буде використовуватися для дезінфекції повинно виготовлятися за міжнародними стандартами та відповідати технічному регламенту безпеки машин, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України.

Серед кваліфікаційних критеріїв - наявність в штаті не менше 12 працівників, з яких: 10 дезінфекторів, лікар- дезінфекціоніст та санітарний фельдшер. При проведенні заходів по дезінфекції повинен використовуватися препарат «Септодор – форте» або його повний аналог по хімічному складу. Також підрядник повинен мати в наявності не менше 4 одиниць транспортних засобів для підвозу співробітників, про що надати документи на право власності або інше законне право користування.

Аукціон і оголошення переможця заплановано на 5 вересня. Послуги з дезінфекції мають надати до кінця року.

Нагадаємо, що до цього у 2021 році торгів не проводили, а у 2020 році за санітарну обробку віддали 1,6 мільйона гривень фірмам «Медфарм-Л», «Профдез Плюс» та «Авто Клінінг».

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дезінфекція #транспорт #обробка #Запоріжелектротранс #тролейбуси #трамваї
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...