• Головна
  • Спорядження для військових на передову: як знайти та обрати якісні речі?
Новини компаній
15:27, 19 серпня 2022 р.

Спорядження для військових на передову: як знайти та обрати якісні речі?

Новини компаній

Українська влада намагається забезпечити ЗСУ необхідним устаткуванням, активно діють волонтери, доставляючи в Україну спорядження, яке потрібно на передовій. Але є нюанси – точно знати, якої конструкції, форми, комплектації повинна бути та чи інша річ, можна лише маючи досвід її використання. А ще є питання з розмірами і якістю, яка зобов’язана бути не просто високою, а найвищою, бо інакше тактичне спорядження для військових виконувати свою функцію не зможе. А всі ми хочемо, щоб Україна перемогла у цій війні. І для цього маємо підбирати для українських солдатів найкраще із можливого.

В Києві, Харкові, Одесі, інших великих містах зараз пропонується багато амуніції, привезеної з Китаю. Вона не дуже якісна, але виручала певний час, доки місцеві українські виробники не почали виготовляти тактичні підсумки, плитоноски, розвантажувальні жилети, аптечки, РПС та іншу амуніцію для військових. Продукція постачається захисникам нашої країни, її якість та зручність – головні пріоритети. Товари мають бути надійні в експлуатації, захищати свого власника у важких умовах бою та прифронтового перебування. І асортимент має бути такий, щоб військовий, в залежності від своїх завдань, міг обрати найзручніші, найнеобхідніші саме йому речі.

Отже, якщо ви збираєте близьку людину на фронт і хочете купити підсумок під магазин РПК, підсумок для магазину АК, для турнікету, гранати, тощо, подивіться продукцію українських брендів. Одним з таких є Win War – компанія спеціалізується на тактичному спорядженні, розробляючи підсумки для магазинів АК, РПК, гранат, аптечок та турнікетів і багато інших виробів. Кожна модель з асортименту бренду розроблялась спільно з військовими, з врахуванням їх потреб та рекомендації. Кожна ретельно продумувалась, проходила тестування, потім вдосконалювалась, якщо виникала така потреба.

В компанії можна замовити підсумок-аптечку, підсумок під АК, підсумок під РПК. Є моделі закритого та відкритого типу, всі виготовлені з міцної тканини, розрахованої на значне навантаження. Спорядження прошите подвійним швом, оснащене додатковими кріпленнями, дозволяє зробити перезарядку або дістати необхідний засіб з аптечки за лічені миті.

Підсумок під магазин можна придбати післяплатою і протестувати його перед переказом коштів. Бренд співпрацює з волонтерами, для оптових покупців також передбачено спеціальні умови. 10% продукції передається військовим на передову на безоплатній основі.

Win War, як і інші компанії, які залишились і працюють в Україні, зацікавлені у повернені мирного життя, спокійного сну, безпеки для кожного жителя нашої країни у кожному її куточку. А для цього потрібна поразка росії саме на полі бою, вражаючий розгром, який назавжди відіб’є у росіян бажання йти на нашу землю та пробувати її завойовувати.

Звитяга, талант та мужність в українських захисників є. Зі зброєю, віримо, союзники продовжать допомагати. А ось спорядження мусимо підбирати самостійно. І дуже добре, що вже є з чого обирати. І дуже приємно, що свободу країни виборюватимуть з допомогою доброї амуніції саме українського виробництва. Долучайтеся до нашої спільної перемоги. Все буде Україна!

Купити тактичні підсумки Win War можна на сайті https://yourhouse.com.ua/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#тактичне спорядження #кобури та сумки #тактичні підсумки #доставляючи в Україну спорядження
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...