• Головна
  • Оцінка відповідності засобів вимірювальної техніки
Новини компаній
09:00, 19 серпня 2020 р.

Оцінка відповідності засобів вимірювальної техніки

Новини компаній

Законодавчо регульовані засоби вимірювальної техніки, що виробляються, ввозяться або вводяться в експлуатацію на території України, як і будь-яка інша продукція, мають пройти оцінку відповідності вимогам усіх технічних регламентів, під дію яких підпадають. Іншими словами, під час введення засобу вимірювальної техніки в обіг його виробник, імпортер або уповноважена особа повинні за однією з обраних процедур оцінки відповідності довести, що суттєві вимоги, установлені технічними регламентами до цього ЗВТ, були виконані. Проводиться оцінка відповідності шляхом залучення призначеного органу.

Орган з оцінки відповідності ДП «ЗАПОРІЖЖЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» призначений (наказ про призначення від 17.06 2020 № 1144, № 1145) та акредитований НААУ відповідно до вимог ДСТУ ENISOIEC 17065:2014 (атестат акредитації від 20.01.2020 № 1О231 на проведення оцінки відповідності засобів вимірювальної техніки вимогам:

  • Технічного регламенту щодо неавтоматичних зважувальних приладів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 №1062;
  • Технічного регламенту законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13.01.2016 № 94.

Сфери акредитації та призначення нашого органу з оцінки відповідності охоплюють три групи ЗВТ: вимірювальні трансформатори струму та напруги, мірники технічні (в тому числі для вина і спирту), а також неавтоматичні зважувальні прилади.

ООВ ДП «ЗАПОРІЖЖЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» проводить оцінку відповідності цих ЗВТ згідно зі сферою свого призначення шляхом застосування однієї з обраних виробником (імпортером) процедур оцінки відповідності.

Оцінка відповідності засобів вимірювальної техніки, фото-1

Запрошуємо виробників, імпортерів законодавчо регульованих ЗВТ, а також інших суб’єктів господарювання, до співпраці!

ООВ ДП «ЗАПОРІЖЖЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» – це компетентний, висококваліфікований персонал, потужна нормативна та випробувальна база, а також багаторічний практичний досвід надання послуг з оцінки відповідності.

Ми налаштовані на довгострокові ділові відносини, тому цінуємо кожного клієнта, а наша діяльність ґрунтується на принципах неупередженості, компетентності, конфіденційності, відкритості і відповідальності.

Довіра споживача – ключ до успішного розвитку Вашого бізнесу, а сертифікат, виданий нашим органом з оцінки відповідності, – гарантія якості, підтверджена ДЕРЖАВНИМ підприємством.

Чекаємо на Вас за адресою:

м. Запоріжжя, вул. Антенна, 10

тел.:(061)289-98-68

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...