• Головна
  • Игорь Чумаченко с мэром Запорожья проверил, как проходят работы в парке Гагарина
Наводим порядок
18:00, 19 червня 2019 р.

Игорь Чумаченко с мэром Запорожья проверил, как проходят работы в парке Гагарина

Наводим порядок

Сегодня в парке Гагарина в Космическом микрорайоне Запорожья подходят к концу работы по обустройству детской площадки.Вокруг каруселей и горок травмобезопасное резиновое покрытие. Владимир Буряк и член его команды Игорь Чумаченко приехали на объект с проверкой.

“Як депутат Запорізької місцевої влади, як член команди Володимира Вікторовича Буряка отримав багато звернень щодо реконструкції, ще в 2017 році ми запланували дві вхідні сторони цього парку, - объяснил Игорь Чумаченко. - В місті немає неперспективних районів. Добре, що з’являються зони відпочинку в центрі, але й у таких районах як Комунарський, Олександрівський, Південний мікрорайон має бути місце, де проходить не тільки дитинство, але можна провести й вільний від роботи час. Ці місця потрібно розвивати. Мені приємно, що сьогодні приїхав мер. Було багато зауважень до підрядників щодо озеленення, покриття, і до мене ці зауваження доходять як депутата міської ради тому я запросив міського голову і нагальні питання будуть вирішені найближчим часом”.

Владимир Буряк сделал замечание подрядчику по поводу того, что площадка на время работ не ограждена забором. Из-за этого рядом с машинами и стройматериалами играют дети. Подрядчик пообещал, что больше такого не допустит, после чего мэр перешел к обсуждению финансовых вопросов:

“Якщо брати той план, який ми затвердили, то дійсно все це йде за планом. Хотілося б, може, скоріше, але все це залежить від наповнюваності нашого бюджету. Ми плануємо десь близько до середини липня (19 - 22 число) закінчити в повному обсязі і першу чергу, де недоліки були, і так звану другу чергу в парку Гагаріна. На сьогоднішній день уже готова в повному обсязі технічна документація на третю чергу. Також сьогодні дав конкретне доручення, щоб на понеділок показали мені в повному обсязі, скільки буде орієнтовно коштувати вхідна група цього  парку. Далі, я думаю, будемо продовжувати в Космічному мікрорайоні. Цей об’єкт, в моєму розумінні, є центральним місцем відпочинку для жителів цього району. Ми зараз намагаємося облаштувати такі зони відпочинку в усіх районах: сьогодні ми вже розпочали реконструкцію і Заводському районі у сквері Лізи Чайкіної, продовжуємо роботи в Хортицькому мікрорайоні на проспекті Ювілейному і бульварі Будівельників. Також на сьогоднішній день виділені кошти та розпочаті вже роботи в сквері Климова, за ним буде друга черга на Бочарова. Я вважаю, що вибрали правильну лінію - робити об’єкти по частинах, і кожна частина має завершений вигляд для того, щоб люди могли користуватися уже зараз, а не дивитися на розритий об’єкт. Третю чергу в парку Гагаріна плануємо зробити в цьому році, а уже по коштах по вхідній групі, подивимося, які будуть надходження по бюджету міста Запоріжжя. Тому що дуже багато є проблем, але я вважаю, що зона відпочинку в кожному районі повинна бути. Я думаю, що жителі Космічного мікрорайону будуть задоволені тим, що у них буде красивий і облаштований парк”.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#буряк #чумаченко #парк #космос #гагарина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...