• Головна
  • Вице-спикер Ирина Геращенко получила в подарок книгу запорожского ветерана АТО, – ФОТО
15:40, 23 лютого 2019 р.

Вице-спикер Ирина Геращенко получила в подарок книгу запорожского ветерана АТО, – ФОТО

Первый вице-спикер Верховной Рады Украины Ирина Геращенко получила в подарок книгу «Кофе с привкусом пепла» из рук автора – ветерана АТО из Мелитополя, демобилизованного бойца 37-го батальона Алексея Петрова.

Об этом она написала на своей странице в Facebook.

«Добре, що я ще не написала книжки і нічого не мала сьогодні підписувати. Бо коли побачила його ідеальний почерк – автограф на його ж книжці « Кофе с привкусом пепла», й згадала свої творчі каракулі, які сама іноді потім з жахом розшифровую.... Я б такий красівий підпис писала довше, ніж книжку, – написала Ирина Геращенко. – А якщо серйозно, то ці зустрічі – з вояками нинішніми і ветеранами – мені дуже потрібні. Я слухаю їх мотивацію – як вчорашні менеджери, айтішніки, службовці залишили роботу, сім‘і і пішли на фронт. Це їх війна. І моя. Наша. Ми говоримо, як кожен з нас прийшов до усвідомлення свого українства, патріотизму, переосмислення, що таке і хто такий ворог.  Й завжди знаходимо спільних знайомих. Як же радісно чути, що солдати люблять своїх командирів . Це ми з Олексієм про Соболя ( Олександра Лобаса) говорили, з яким ми з Mariya Ionova і Ірою Луценко познайомилися в травні 2015 в обстрілювало у Широкіно.  А ще Олексій з Мелитополя. Там найсмачніші в світі черешні».

Напомним, президент Петр Порошенко назвал одной из немногих читаемых им в настощее время книг «Кофе с привкусом пепла» Алексея Петрова.

Автобиографическая книга мелитопольца Алексея Петрова была презентована в апреле прошлого года и описывает события с марта 2014-го по июль 2015-го года.

Петров служил в это время в 37-м отдельном мотопехотном батальоне. Подразделение формировалось в Запорожье изначально как батальон территориальной обороны.

В прошлом году Алексей Петров провел один день с Петром Порошенко.

Как уже писал 061, запорожские фермеры незаконно использовали 50 гектаров земли после смерти владельца.

Читайте также: Новый автобус на экс-ЗАЗе, 40 квартир для чиновников и уникальные фото Запорожья: итоги 22 февраля

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Запорожье #книга #ато #петров #геращенко #подарок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...