• Головна
  • Активістів "Національного Корпусу " викликають на допити
Политические новости
16:00, 9 листопада 2018 р.

Активістів "Національного Корпусу " викликають на допити

Политические новости

Слідчі поліції Запорізької області почали надсилати активістам «Національного Корпусу» та «Національних Дружин» добровільно-примусові запрошення на опитування у кримінальному провадженні по справі руйнування огорожі у селі Ульянівка – повідомляє прес-служба «Національного Корпусу» Запоріжжя. У відповідь на це, представники партії направили правоохоронцям листа з вимогою роз’яснити законність дій працівників поліції.  

Вчора на допит був викликаний голова «Національного Корпусу» Запоріжжя Максим Зайченко. За його словами, такі дії викликають запитання: чиї інтереси відстоюють правоохоронці. «Стає очевидним, що замість того щоб відстоювати права громадян України поліція в черговий раз обирає інший шлях - зробити винною громаду, що посміла сказати «ні» беззаконню та очорнити тих, хто нарешті виконав рішення суду», - зазначає Зайченко. 

Нагадаємо, влітку цього року активісти ГО "Національні дружини" та «Національного Корпусу» розбили разом з місцевими мешканцями бетонний паркан, який фактично закрив прохід до берега Дніпра для жителів села Ульянівка Вільнянського району. Огорожу побудував директор Запорізького абразивного комбінату. Відповідно до рішення суду близько гектара прибрежної території мали бути витребуваними у власність держави ще у 2016 році. Власники паркану та виконавча служба два роки рішення суду не помічали.

Читайте також: Активисты "Нацдружины" кувалдами разбили забор, которым перекрыл проход на берег Днепра руководитель одного из запорожских предприятий, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...