• Головна
  • Калібрувальна лабораторія ДП «ЗАПОРІЖЖЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» пройшла акредитацію в НААУ
Новини компаній
09:00, 29 серпня 2018 р.

Калібрувальна лабораторія ДП «ЗАПОРІЖЖЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» пройшла акредитацію в НААУ

Новини компаній
Калібрувальна лабораторія ДП «ЗАПОРІЖЖЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» пройшла акредитацію в НААУ

Національне агентство з акредитації України (НААУ) визнало калібрувальну лабораторію ДП «ЗАПОРІЖЖЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» компетентною виконувати калібрування засобів вимірювальної техніки у відповідності до вимог ДСТУ ISO / IEC 17025:2006 з оцінкою невизначеності вимірювань ( атестат про акредитацію 4К047 від 20.07.2018).

Калібрувальна лабораторія ДП «ЗАПОРІЖЖЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» пройшла акредитацію в НААУ, фото-1

Сфера нашої акредитації охоплює наступні види вимірювань:

EM – електрика та магнетизм

L – довжина

M – маса та пов’язані з нею величини

T – термометрія

TF – час і частота

Акредитація в НААУ дає нам право виконувати калібрування відповідно до вимог ДСТУ ISO/IEC 17025:2006 еталонів засобів вимірювальної техніки, що належать метрологічним службам підприємств і організацій, та устаткування для акредитованих випробувальних лабораторій.

Також відповідно до статті 27 Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» калібруванню в добровільному порядку можуть підлягати засоби вимірювальної техніки, які застосовуються у сфері та/або поза сферою законодавчо регульованої метрології.

Нагадуємо, що НААУ є повноправним членом Міжнародної кооперації з акредитації лабораторій (ILAC) та підписантом Угоди про взаємне визнання (ILAC MRA) за напрямками акредитації випробувальних та калібрувальних лабораторій. Таким чином, результати діяльності лабораторій, акредитованих НААУ, визнаються у більш ніж 80 країнах світу, які є підписантами вищезазначеної угоди.

Запрошуємо підприємства, організації та випробувальні лабораторії до співпраці! Висококваліфікований персонал калібрувальної лабораторії ДП «ЗАПОРІЖЖЯСТАНДАРТМЕТРОЛОГІЯ» у поєднанні з сучасним вимірювальним обладнанням є гарантією якісного обслуговування наших замовників та отримання достовірних, надійних і неупереджених результатів вимірювань!

Наша адреса: м. Запоріжжя, вул. Антенна, 10

Тел.: (061) 289-98-68

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...