• Головна
  • "Крымскому диверсанту" Панову продлили арест еще на 2 месяца, его мать не пустили на заседание суда
12:31, 8 жовтня 2017 р.

"Крымскому диверсанту" Панову продлили арест еще на 2 месяца, его мать не пустили на заседание суда

Он находится в застенках ФСБ уже больше года

Энергодаровцу Евгению Панову продлили арест еще на два месяца, до 9 декабря. Об этом на своей странице в Фейсбук сообщил его брат, Игорь Котелянец.

"Подовжили Євгену Панову "арешт" на 2 місяці.Цього разу на судове засідання в Криму нашу маму не пустили, тільки на оголошення вироку. Після суду слідаку та прокурору дуже захотілося поговорити з нашою мамою намагалися переконати, що в Україні на материку живеться погано, а в росії краще, і що наша країна сама кинула Крим і зрадницьки все повідключала кримчанам)) У людей голод на самоствердження через підтвердження міфів про хаос в Україні, фашистів та терористів. Вони наче відчувать, що їх облапошили, але вони настільки не хочуть зізнатися собі у власній дурості - що шукають будь-якого іншого підтвердження цієї лабуди. Наша мама молодець, каже поки ви тут жалієтеся та страждаєте, що Україна вам воду та електрику відключила з вашої ж дурості, я пішла собі біометричний паспорт замовила, бо я в живу в Європі", - написал Котелянец.

"Крымскому диверсанту" Панову продлили арест еще на 2 месяца, его мать не пустили на заседание суда , фото-1

Также он добавил свои наблюдения о том, какая обстановка сейчас в Крыму.

"Спостереження: Люди вже відкрито обговорють, як при Україні жилося краще. Не масово. Але зустрічаються. Крім цього і на пошті, і в аптеках, і в магазинах попадаються люди, які не гучно, але однозначно так чи інакше проявляють свою проукраїнськість. Хтось Україні привіти передає, хтось дізнавшись звідки наша мама - намагається допомогти навіть тим, про що не просили. Водій маршрутки з Криму на материк, переїхавши "кордон", раптово перейшов на українську, як і пів автобусу) Це не кажучи взагалі про тих мега-кримчан, хто живучі на півострові відмовився від російського паспорту (з українським в Криму на роботу не беруть), і не тільки не здаються, а ще й політв'язням допомагають", - написал Игорь Котелянец.

Напомним, житель Энергодара Евгений Панов находится в застенках ФСБ уже больше года, с августа 2016 года. Его задержали возле Армянска, в оккупированном Крыму. Тогдасотрудники ФСБ заявили, что онизадержали группу людей, в том числе жителя Запорожской области Евгения Панова, обвиняя его в подготовке терактов на полуострове. При этом,брат запорожского самообороновца заявил,что Панова похитили и вывезли в Крым.По факту похищения жителя Запорожской областиоткрыто уголовное дело. 11 августа в сетипоявилось видеоего допроса. А 12 августа в сеть выложили видео допроса еще двоих задержанных. Один из них утверждает, чтоживет в несуществующем доме в Запорожье.

Смотрите также:"Панов. В плену ФСБ": документальный фильм 061

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Панов #Запорожье #задержание #ФСБ #Крым
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...