• Головна
  • Брыль пожаловался главе Нацрады, что ЗОДТРК не хочет сотрудничать с обладминистрацией, - ДОКУМЕНТ
15:48, 3 липня 2017 р.

Брыль пожаловался главе Нацрады, что ЗОДТРК не хочет сотрудничать с обладминистрацией, - ДОКУМЕНТ

Глава запорожской ОГА Константин Брыль пожаловался главе Национального совета по вопросам телевидения и радиовещания Юрию Артеменко на запорожский областной телеканал. Такой документ опубликовал сегодня в соцсетях известный украинский ведущий Майкл Щур.

Письмо было направлено еще 24 мая, но в сеть попало только сейчас. В нем Брыль заявил, что ЗОДТРК (ныне - общественное телевидение) недостаточно сотрудничает с обладминистрацией. При этом, глава ОГА предполагает, что существует негласное распоряжение по всей Украине для региональных каналов не сотрудничать с обладминистрациями.

Брыль просит Артеменко исправить ситуацию и, как вариант, предлагает обязать региональное общественное телевидение готовить 15-минутные программы на основе сообщений пресс-службы обладминистрации.

"Пане голова Запорізької ОДА Бриль К.І., звертаюсь до вас цілком офіційно і абсолютно серйозно. «Вказівка» не є «неформальною». І це не є "вказівкою". Це називається «редакційна політика». І саме я попросив обласні філії так працювати. Ця редакційна політика дозволяє всім про кого пишуть чи знімають журналісти бути впевненими, що до них ставляться однаково - немає переваг ні для кого", - пишет Щур.

"Також, пане Бриль, хочу вам сказати, що насправді вам також вигідна ситуація, при якій до ОДА ставляться незалежно. Бо ви можете точно бути впевнені, що нас ніколи не використає ніхто проти вас, як і інші можуть бути впевнені, що нас не використають ЗА вас. Ви можете бути впевненими у збалансованій і виваженій подачі інформації. Це і є наша стратегічна зміна. Не треба цього боятися. Я розумію, що ваше СБУ-шне минуле вам говорить "контролюй їх!". Але послухайте й інші свої внутрішні голоси. Ви можете бути впевненими, що якщо ми збираємось писати про вашу роботу, то ми обов’язково звернемось до вас за коментарем, щоб вислухати вас. І врешті якщо ми будемо вас хвалити, то тільки за справді хорошу роботу. І вам буде вдвічі приємніше, коли вас похвалять не в рамках «угоди про висвітлення діяльності», а за справді хорошу роботу. Те саме і про «проколи». Якщо ваша страктура десь помилиться, то ми скажемо про це і максимально аргументовано", - добавил Щур.

Брыль пожаловался главе Нацрады, что ЗОДТРК не хочет сотрудничать с обладминистрацией, - ДОКУМЕНТ, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Брыль #обладминистрация #телеканал #СМИ #Артеменко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...