• Головна
  • "Билеты закончились": жителя Запорожья отказались обилечивать в автобусе №18, - ФОТО
17:12, 25 травня 2017 р.

"Билеты закончились": жителя Запорожья отказались обилечивать в автобусе №18, - ФОТО

Житель Запорожья Дмитрий Калинин еле добился от кондуктора автобуса №18, чтобы тот выдал ему купленный билет. Об этом он написал на своей странице в Фейсбук, пеедает 061. 

"Вчора їхав на розпіареному 18-му автобусі. Квиток зміг отримати тільки після того як 10 раз сказав кондукторці, що невидача квитка є протизаконною і вона зобов'язана його видати, якщо я дав їй гроші (ст. 42 ЗУ "Про автомобільний транспорт": "договір ... вважається укладеним з моменту придбання пасажиром квитка на право проїзду", ст. 39 того ж закону зобов'язує водія вести квитково-касовий лист). При цьому вона мені казала, що "квитки закінчились" і кілька разів питала нащо мені він потрібний", - написал Дмитрий Калинин. 

По его словам, после скандала, ему все же удалось получить билет, а вот его друзья, и другие пассажиры так и остались без билета. Это говорит о том, что заплаченные ими деньги могут не дойти до кассы предприятия. 

"А потім люди скаржаться, що трамваї спалахують посеред міста, а міський транспорт в занедбаному стані", - возмущается Дмитрий. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Запорожье #транспорт #автобус #проезд #билеты
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...