23:35, 12 липня 2015 р.

Модне взуття весна-літо 2015

У цьому сезоні модні взуттєві новинки буквально приголомшують своїм різноманіттям: в колекціях знаменитих дизайнерів присутні фасони практично на будь-який смак. Цінительки класики, яку бажають купити жіноче взуття знайдуть для себе човники з гострим носком, любительки затишку - лофери і босоніжки на низькій підошві, а бажаючі вразити оточуючих - унікальне взуття на незвичайних танкетках і каблуках.

Величезним попитом користуються босоніжки на високих широкому каблуці. У цьому взутті ймовірність підвернути ногу поспіхом істотно зменшується, тоді, як граціозність залишається при вас.

Босоніжки-гладіатори

Серед основних модних тенденцій взуття весни-літа 2015 варто зауважити такі затребувані серед панянок босоніжки гладіатори-, які щорічно набирають все більшої популярності.

Босоніжки і сандалі на низькому підошві

У нинішньому році особливо модними вважаються грубі фасони на плоскій підошві. Наприклад, босоніжки з широкою плоскою шлеєю і товстим ремінцем.

Не обійдеться цей сезон і без сандаль - вони відрізняються від босоніжок, максимальною відкритістю і мінімумом деталей. Абсолютно рівна підошва доповнена лише кількома тонкими ремінцями.

Тим же, хто бажає сходити на пляж, в басейн або просто прогулятися, точно сподобаються стильні шльопанці, верхня частина яких покрита дірочками та шкіряного драпіруванням.

Босоніжки на танкетці і платформі

Ще одна варіація взуття, яка навряд чи незабаром покине модні подіуми- босоніжки на неширокої танкетці або товстої високій платформі. Вони дуже стійкі, а також допомагають візуально додати пару сантиметрів росту.

Спортивне взуття

Спортивне взуття давно вже надягають не тільки в спортзал, але і на звичайні прогулянки з друзями і навіть на романтичні свіданія.Напрімер, у найспекотніші будні аматоркам комфорту та активного життя знадобляться спортивні босоніжки на невеликій платформі, які існують в різних варіаціях.

Модні лофери

Лофери вже завоювали цілу юрбу прихильниць, що ні краплі не дивує. Даний фасон взуття з характерним виступаючими язичками відрізняється максимальним комфортом і виглядає по-справжньому стильно.

Весняно-літні чобітки

На цей раз висока мода порадувала нас достатком по- справжньому оригінальних чобітків. Чого тільки варті трансформери, які складаються з шкіряного панчохи і босоніжок. Власниця таких чобіт відразу вбиває двох зайців, купуючи взуття і на спекотне і на холодну пору.

Ще одне чудове рішення для літа - ажурні чобітки. Вони не тільки дозволяють ніжці дихати, але і роблять образ оригінальним ..

Незвичайна форма взуття

Серед нестандартних рішень особливо виділяються моделі взуття в японській тематиці - сабо й босоніжки на високій підошві без вигинів з характерною шнурівкою. Аналогічні фасони колись носили гейші, тепер такий шанс є у кожної модниці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...