• Головна
  • Магістр ділового адміністрування - МВА
22:15, 22 червня 2015 р.

Магістр ділового адміністрування - МВА

МВА - це кваліфікаційна ступінь, яку можна отримати закінчивши спеціалізовані курси в галузі менеджменту. У сучасному світі, це дуже популярно та престижно. Якщо можна так сказати, то закінчивши курси МВА ми станете митцем у сфері бізнесу.

Як зрозуміти, що вам необхідна ступінь МВА. Якщо ви маєте свій власний бізнес, але відчуваєте, що вам не вистачає досвіду або знань у цій галузі, то ці курси вам необхідні. Також, якщо ви бажаєте розширення ваших знань та умінь, удосконалення ваших здібностей керівника, ці знання вам не завадять.

Отримати ступінь МВА ви можете, звернувшись до нас http://bs.krok.edu.ua.

У сфері бізнес-освіти існують такі ступені:

-   бакалавр бізнес-адміністрування;

- магістр ділового адміністрування;

- доктор ділового адміністрування.

 Отримання останньої ступені можливе тільки за кордоном, адже в Україні вона ще не здобула такої популярності, як наприклад, у Західній Європі.

Основна причина, чому студенти мають намір отримати МВА – це перспектива підвищення заробітної плати, кар’єрне  зростання,  а також перспектива відкриття власного бізнесу.

Існують різні способи отримання ступені МВА, тобто різні способи навчання:

- програми, які тривають один рік;

- програми, які тривають два-три роки. Такі програми дозволяють студентам навчатися і працювати одночасно;

- дистанційне навчання. При такому способі навчання, студент самостійно вивчає дисципліни, отримуючи рекомендації викладачів, а потім складає екзамен. Цей тип навчання потребує значних індивідуальних зусиль.

Кожний із цих способів навчання складається з базових та факультативних програм. Факультативні програми студент обирає сам.

Базовий курс, частіше, включає такі предмети:

- економіка;

- маркетинг;

- управління персоналом;

- фінанси;

- бухгалтерський облік та деякі інші дисципліни.

Ви повинні розуміти, що якісна освіта коштує дорого, тому перш ніж починати навчання на отримання ступені МВА, необхідно визначитися чи потрібно це вам. Адже, якщо ваш бізнес приносить вам кошти і у вас немає задуму розширювати його і вас все влаштовую, то навіщо витрачатися на непотрібне вам навчання.

Але, якщо ви хочете вдосконалюватися та розширювати свої можливості, а можливо і працювати за кордоном, вам просто необхідне це навчання, адже саме закордоном звертають увагу на наявність чи відсутність ступені МВА.

Пам’ятайте, що ступінь МВА відкриває широкі можливості перед тими, хто її має.

 

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...