• Головна
  • Срібний кулон: оберіг і здійснене бажання
17:13, 25 травня 2015 р.

Срібний кулон: оберіг і здійснене бажання

Бути стильною, модною й неповторною бажає кожна жінка. Та ніщо не здатне так красиво доповнити образ, як невеличкий оригінальний аксесуар – чи то шарф, чи сумочка. А найкраще це роблять срібні кулони на ланцюжку. Вони притягують захоплені погляди чоловіків та інтригують. У чому ж полягає секрет кулонів зі срібла?

 Еволюція кулонів

Історики вважають, що найпершими прикрасами людей були саме кулони. Вони були не лише звичайними подвісками, а й сильними оберегами й символом статусу. Зокрема, кістки та ікла тварин демонстрували, якого великого звіра було вбито.

Потім із каменю й металу люди почали виготовляти різноманітні талісмани у вигляді символів, знаків або малюнків.

 http://925.com.ua/tmp/cache/images/72/cec/72cececf796cd114fb90ba56595d212f.jpg

Із тих пір минуло дуже багато часу. Змінилися матеріали, форма, дизайн й технологія виготовлення ювелірних виробів зі срібла. Та незмінним лишилося одне – унікальні магічні властивості цих прикрас.

Вважається, що срібло – це чистий і благородний метал. Кулони зі срібла приносять удачу й благополуччя і мають символічне значення:

До прикладу, підвіси у формі риби свідчать про нестандартне філософське мислення у власника. У вигляді сови – про високий інтелект, мудрість і розсудливість.

Вибір підвісок зі срібла

Будь-які ювелірні вироби зі срібла створені з метою вигідно підкреслити жіночі принади, завершити образ чи просто показати певний настрій, висловити якусь думку, бачення. А підвіски зі срібла, до того ж, ще й універсальні. Наприклад, маленький скромний кулон із топазом буде доречно виглядати із офісною сорочкою, розкішна підвіска з дорогоцінним каменем прикрасить будь-яке декольте й вечірнє вбрання, а чарівна дизайнерська срібна прикраса додасть ще більше шарму власниці на дружній вечірці чи в нічному клубі.

Срібні прикраси з дорогоцінними, напівдорогоцінними й штучними каменями стануть чудовим подарунком для молодих дівчат.

Срібний знак Зодіаку чудово прикрасить шию як дитини, так і дорослого, який народився під ним. А срібні підвіски у формі різноманітних магічних знаків і символів захистять своїх власників від неприємностей і нададуть впевненості в собі.

Та яке б свято не наближалося – чи то хрещення дитини, день народження, ювілей, річниця знайомства, весілля чи просто щире бажання зробити приємний сюрприз близькій людині, вироби зі срібла, зокрема кулони, будуть завжди бажаними й доречними.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...