• Головна
  • Бізнес-клуб «Південь»: новий етап — нові можливості
Новини компаній
15:00, 13 червня

Бізнес-клуб «Південь»: новий етап — нові можливості

Новини компаній
Бізнес-клуб «Південь»: новий етап — нові можливості

Бізнес-клуб «Південь» — це спільнота підприємців Запоріжжя, яка є послідовним прихильником соціально відповідального бізнесу. Клуб проводить щомісячні зібрання у форматі відкритих зустрічей, куди може завітати кожен, хто прагне розвитку своєї бізнесової справи. Нова зустріч підприємців відбудеться вже 15 червня.

Клуб був заснований більше року тому. Відкриті зустрічі проходили кожного місяця, незважаючи на всі обставини, пов’язані з війною. Підприємці прагнуть розвиватися, вчитися, вдосконалюватися. І бізнес-клуб «Південь» став майданчиком, який дає такі можливості.

Нова зустріч клубу відбудеться вже 15 червня в «RESPECT — простір подій». Запрошеними спікерами цього разу будуть Микола Скоропадський, маркетолог і стартапер, власник диджитал-агенції Penguin-team, яка входить у топ-10 найбільших агенцій в Україні, і Руслан Балашов, фахівець з організаційного розвитку та управління персоналом.

Бізнес-клуб «Південь»: новий етап — нові можливості, фото-1

Він презентує каталог «Бібліотека КРІ — ключових показників ефективності», який нещодавно вийшов друком за підтримки бізнес-клубу. Своєю чергою, Микола Скоропадський присвятить виступ маркетингу та його ролі в бізнесі, важливості делегування функцій маркетингу, аби вивільнити час власника бізнесу.

Крім цього, в учасників зустрічі буде можливість представити себе та свою справу під час традиційних коротких презентаційних виступів. Щоб узяти участь у заході необхідно лише зареєструватися за посиланням. Почнеться зустріч об 11:00. Додаткову інформацію можна знайти в телеграм-каналі бізнес-клубу «Південь».

«Нещодавно ми відзначали першу річницю створення нашого клубу. Зараз уже готуємо нову зустріч. Це новий етап нашого розвитку, який, сподіваюся, принесе нам нові можливості, нові знайомства, нових спікерів та учасників, нові корисні знання.

Бізнес-клуб «Південь»: новий етап — нові можливості, фото-2

Сергій Чертоляс, засновник фонду «Південь» і бізнес-клубу «Південь»

До нової зустрічі залишилось усього два дні, тож прошу реєструватися тих, хто хоче потрапити. Будуть два крутих спікери. Буде презентація каталогу з KPI для бізнесу. Дуже раджу звернути на нього увагу, це дійсно корисно. Я навіть уже поставив задачу запровадити деякі метрики у своїй компанії. Тож незабаром побачимось. Чекаємо всіх!» — зазначив Сергій Чертоляс.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...